2777
2789

اگه بتونم دفاع میکنم از خودم اگرم که نه واگذارش میکنم به خدا

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

1 غیبت منم پیش همه میکنه😄2 خوشحال میشم بارگناهم کم میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1 بهش تذکر میدم

۲ کار خاصی از دستم بر نمیاد ولی یجا غیر مستقیم دوستانه بهش میگم گغیبت چه معنا میده بلکه تلنگری باشه براش و در نهایتم میبخشم تا حق الناسی نکرده باشه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

۱_ بی محلی و احساس ناامنی پیش همچین ادمایی چون میدونم بعدا غیبت منو پیش کسی دیگه میکنه

۲_قطع رابطه 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
1 غیبت منم پیش همه میکنه😄2 خوشحال میشم بارگناهم کم میشه

البته میدونید که گناه غیبت کننده و غیبت شنونده یکی هست طبق احادیث پس باید به طریق درست جلوی اون شخص رو گرفت

گزینه ۲

یه بار این اتفاق برای خانوادمون افتاد که خواهرم به شدت گریه میکرد چون بد گویی کرده بودن و کذب خودمم جا خوردم خانوادمو اروم کردم گفتم مهم خودمونیم که میدونیم اینطور نیست دلداریشون دادم 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

برای گزینه اول،سعی میکنم بحث رو عوض کنم 

برای گزینه دوم واکنشی نشون نمیدم کلا با آدم‌های ترسو که جسارتش رو ندارند مقابل خودم حرف بزنند کاری ندارم ولی اگه خدایی نکرده دروغی پشت سرم بگه واااااااای به حااااالش!!!

۱_ بی محلی و احساس ناامنی پیش همچین ادمایی چون میدونم بعدا غیبت منو پیش کسی دیگه میکنه ۲_قطع رابطه& ...

عالیه عالی. البته قطع رابطه رو نمیشه همه جا بکار برد

مثلا محیط کار نمیشه.. 

عالیه عالی. البته قطع رابطه رو نمیشه همه جا بکار برد مثلا محیط کار نمیشه.. 

من تو محیط کار سعی میکنم مکالمه با اینطور ادما رو به حداقل برسونم در حد رفع امور مربوط به کار و اصلا معاشرت صمیمی باهاشون ندارم یکی دو مورد ادم اینطوری اطرافم هست در حد سلام علیک و صحبتهای کاری

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
۱_گاهی منم غیبت میکنم گاهیم بحثو عوض میکنم ۲_عصبی میشم و از طرف متنفر میشم بعد کم کم میگم ولش کن از ...

باید همین گاهی غیبتم به صفر برسونیم با تلاش و اراده

وتمرین ترک این اخلاق زشت و پر بلا رو. متاسفانه تو محیط های مختلف عادی عادی عادی عادی هست. البته باید از خانواده ها و خودمون شروع کنیم مثلا برادر خواهر و....