2777
2789
عنوان

بيايد صلوات

53 بازدید | 12 پست

بگيد تا بفرستم

لطفااااا لايك نكنيد چون متوجه نميشم

اگه دوس داشتيد واسه سلامتي منم بفرستيد ممنون

٤٠ روز ميخوام اينكارو انجام بدم

ان شاء الله خدا به همه سلامتي بده آمين

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

برات صلوات فرستادم برا امضای منم دعاکن توروخدا

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم حاجتت روا 

برای امضای من دعا کن مرسی مهربون

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم 

فرستادم

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم
برات صلوات فرستادم برا امضای منم دعاکن توروخدا

برات صلوات میفرستم وازته دل دعامیکنم به آرزوت برسی...آرزوی تو ودخترمن یکیه...ان شاءالله هردوتاتون معلم بشیدوخوشبخت وعاقبت بخیر⚘❤

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد

حنا💙🙏🏻

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خداوند، بهترین چاره‌جویان است.

سوره مبارکه آل عمران آیه ۵۴

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ﴿۵۴﴾ 

و (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند، بهترین چاره‌جویان است.

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
برات صلوات میفرستم وازته دل دعامیکنم به آرزوت برسی...آرزوی تو ودخترمن یکیه...ان شاءالله هردوتاتون مع ...

بی نهایت ممنون انشالله خدا حاجت دلمونو بده بازم مچکرم 🙏🏻❤❤

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔