2777
2789
عنوان

کنسل شد🤦🏼‍♀️☹️😭

496 بازدید | 21 پست

قرار بود با دوستام مجردی بریم مشهد یا شمال 

وقتی زنگ زدن گفتن میای یا نه من چون خودم نمی‌زارم شوهرم مجردی بره اصلا روم نشد بهش بگم که برم یا نه 

ولی خودش مکالممو با دوستام شنید گفت میخوای بری من مشکل ندارم مجردیت که نتونستین با دوستات سفر برید من نمیخوام حسرتش برات بمونه اگه دوست داری بری برو 

هیچی دیگه کلی هماهنگ کردیم با بچها آخرش کنسل شد 

لطفا نگید نرو و تنهاش نذار و خونه خالی نکن و این حرفا 

من اعتماد صد در صدی دارم 😶

خیلییی ناراحتم که کنسل شده😭😭حتی گریم گرفته 

آی ام رفیق باز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراکنسل شد پس...برین حیفه...حداقل زمانشو جابه جا کنین

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

ولی من عاشق شوهرنداشتمم🙈دوس دارم قید تمومممم رفیقاموبزنم بخاطرش🙈

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

دو نفری برید😌

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

منتظر باش اونم با دوستاش بخاد بره سفر 🤪خخ

خوب اون رضایت داده برا تو حالا نوبت تو میشه رضایت بدی😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
تواین شرایط کرونا سفر نرید بهتره به خدا ماهایی که رعایت میکنیم گناه داریم☹

عزیزم من تازه کرونا گرفتم و خوب شدم یه هفته ای هست تست دادم منفی شده بعد ۱۷روز

آنتی بادی دارم تا دوماه 

ناقل هم نیستم تست کرونام منفیه