2777
2789
استارتر عزیز،زگیل تناسلی،دور مقعد هم امکان داره بزنه؟ من یه برامدگی مثل جوش کنار مقعدم چند وقتیه درا ...

نه عزیزم زگیل تناسلی درد نداره تو خیلی از مواقع ولی بازم باید عکسشو ببینم تا بتونم نظرمو بدم ولی اگ رابطه مقعدی داشته باشی بله اون قسمتم میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ داری میسوزیا اینهمه از اول تاپیک گفتن اشتباه میکنی میتونستی ول کنی بری هی داری جواب میدی

عزیزم اشتباه نمیکنم مطمینم که درست میگم 99 ونیم درصد ازاه جنسیه .وقتی حرفم درسته چیو بسوزم خودت برو تحقیق کن تا حقیقتو متوجه بشی احتیاجی هم به سوخت و ساز نیست چیزیه که جوابش مشخصه ...

نه عزیزم زگیل تناسلی درد نداره تو خیلی از مواقع ولی بازم باید عکسشو ببینم تا بتونم نظرمو بدم ولی اگ ...

ممکنه زگیل همون یدونه بمونه اخه شنیدم زگیل زیاد میشه  بعد یه مدت

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اینش بتو ربطی نداره من بیکار هستم یا بیکار نیستم با هم‌تایپ خودت بحث کن بی ادب بی شخصیت 

چقدر دکتر زیاد شد تو این تایپک 😂علما به اختلاف افتادن😶

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اخه یکیشون میگه من علوم ازمایشگاهی خوندم ....بخدا خندم میگیره من خودم دانشجوی نمونه دانشگاه علوم پزش ...

عزیزم شما لطفا به روانشناس مراجعه کن انگار فشار عصبی داری کسی تو زندگی اذیتت میکنه؟ 

این حجم از حرص خوردن و تند رفتن عادی نیست