2777
2789
عنوان

عشق اولتون😣

257 بازدید | 23 پست

سلام خانوما 

من الان هر از چند گاهی با اینکه دیگه اصلا به عشق اولم فکر نمیکنم و فراموشش کردم دوباره خوابشو میبینم. من سال های ساله که فراموشش کردم و قیافشم یادم رفته اما بازم خوابشو میبینم.خیلی حس بدیه همه ی اون حساب گند و مضخرف اون موقع دوباره میان سراغم. 

شما هم اینطوری هستین؟ دلیلش چیه؟ من دیگه کامل از تو ذهنم پاک شده حتی الانم تو خوابام چون قیافشو فراموش کردم فقط حضورشو حس میکنم که مقلا تو یه جمعیم و حضورشو حس میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو فهمیدم البته تجربه شخصیه که هر دوست داشتنی عشق نیست عشق فرق داره 💫😇

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خوابه دیگه...بخدا ما زنها چون بیکاریم یادمون میفته مردها اسمشم فراموش کردن رفته

والا همچینم بیکار نیستم

دقیقا روزایی که کار دارم شب خوابشو میبینم که فرداش قشنگ گند بزنه له روزم 

چون خیلی حس بوگندوییه وقتی احساسات اون زمان دوباره شکوفا میشه یا خاطراتش یادم میاد

اون عشقی که تموم میشه و بعدش چندین تا دیگه هست عشق نیست

البته هیچی عشق اول نمیشه

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

عشق اول من فوت کرد

به جرئت میگم حیلی دوسش داشتم ودارم

کلی هم براش خیرات میدم چون خیلی پسر پاکی بود

میشه یه صلوات براس شادی روحش بفرستین؟؟؟!!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
من اینو فهمیدم البته تجربه شخصیه که هر دوست داشتنی عشق نیست عشق فرق داره 💫😇

اره منم تو نوجوونیم عاشقش بودم اما خودشم نمیدونست😂چون میدونی از درون شیطان صفت بود اما از بیرون مثل بابام بود دقیقا همون بارونی ای رو میپوشید که بابام میپوشید. اما چون حس مسئولیتش بالا بود و مهربون بود، برخلاف بابام که همیشه الدنگ بودو مارو عذاب میداد تو اون بحران عاشقش شده بودم ولی هیچ وجه ت واسش هیچ کاری نکردم چون میدونستم بعدا پشیمون میشم