نمیدونه من پیج دارم البته کاریم ندارع یه پیج الکی دارم فالوری ندارن نمیدونه استوریشو دیدم هم دیگرو فالو نداری استوری گذاشته تو ماشینه همچن اهنگرو گذاشته ک میگ بیبی هنو دلم میشه تنگ باز خراب کردی همه چیو لجباز میدونی ک برا چشای تو با همه فرق داشت عصابم خرابه نکنه با کسی بوده تو فالوراش کلی دختر هس
تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: «از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی