2777
2789
عنوان

چجوری برنامه خوابمو درست کنم؟؟؟؟

99 بازدید | 13 پست

ساعت ۴ صبح میخوابم 

ازونور تا ۱۲ میخوابم 

هر روز همین داستان

باردار هم هستم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میکشیم از دست این گوشی لعنتیه 😂🤣

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

منم تو بارداری شب ها تا ساعت ۲ الی ۳ بیدار بودم ازونور تا ۱۰ ۱۱ میخوابیدم حتی شاید ۱۲ ظهر 

الانم بچه دارم تا ۲  شب تقریبا بیدارم ولی ازونور ساعت ۶ وروجک بیدارم میکنه 

تازه نصف شب هم هر دوسه ساعتی یبار بلند میشم شیرش میدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
منم تو بارداری شب ها تا ساعت ۲ الی ۳ بیدار بودم ازونور تا ۱۰ ۱۱ میخوابیدم حتی شاید ۱۲ ظهر  ...

اها یعنی نی نی ت برنامه خوابش خراب نشد؟ تاثیر منفی نداره رو خواب بچه؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
اها یعنی نی نی ت برنامه خوابش خراب نشد؟ تاثیر منفی نداره رو خواب بچه؟

نه عزیزم پسرم ساعتا ۱۱ شب دیگه میخوابه نهایت یازده و نیم یه وقتایی 

ولی من تا ۲ الی۳ بیدار بودم حتی بعضی وقتا توبارداری تا ۴ . ۵ صبح هم بیدار بودم ازونور جلوکولر میخوابیدم تا ۱۲ ظهر 😂😂 اخ چه کیفی میداد 

نه عزیزم پسرم ساعتا ۱۱ شب دیگه میخوابه نهایت یازده و نیم یه وقتایی  ولی من تا ۲ الی۳ بیدار ...

اها پس خوبه روی  برنامه خواب بچه تاثیری نداشت 😊👍

ممنون عزیزم 

خدا انشالله برات نگهش داره

چند ماهته بسلامتی ؟ 

۵ماهمه  سلامت باشی

گوشیو بزار کنار همه چی درست میشه

بیشنر فیلم میبینیم تا گوشی

۵ماهمه  سلامت باشی

در ماه پنجم بارداری بچه بالاست و فشار به گاهی معده و دیافراگم میاره و علت بدخواب شدن یا بیخواب شدنتون کاملا طبیعی  دراین ماه و ماه بعد و چای و غذاهای ادویه دار  دروعده غروب به بعد مصرف نکنید و  پشت کمر رو چند بالشت بذارید و تقریبا نیمه نشسته  حتما سعی کنید بخوابید.  اگر مشکل لکه بینی ندارید  دوش ولرم بگیرید قبلش. 

در ماه پنجم بارداری بچه بالاست و فشار به گاهی معده و دیافراگم میاره و علت بدخواب شدن یا بیخواب ...

ممنون عزیزم