2777
2789
عنوان

طبیعیه که ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
الان ازدواج کردی شما؟ 

الان که دیگه نزدیکه بزام😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چیش ترس داره؟ اتفاقا خیلی هم خوبه

ازین میترسم که اخلاقش عوض شه بعد از ازدواج یعنی اینکه ببین من یه فردیم مه نمیتونم تو خونه بمونم نکنه نژاره برم بیرون نکنه دست بزن پیدا کنه یا خیانت یا هرچی ای خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم میترسم و همش دست دست میکنم الان دوست پسرم مدت هاست همش میگه بیا ازدواج کنیم دیگه میگم حالا یکم ص ...

به خدا مشکللل منم همینهههههه دوست پسرم اومده خواستگاریم همچیش اوکیه ولی میترسم ۳ سالم باهاش بودم 

به خدا مشکللل منم همینهههههه دوست پسرم اومده خواستگاریم همچیش اوکیه ولی میترسم ۳ سالم باهاش بودم&nbs ...

۳سال خیلیه برو پیش ی روانشناس ازدواج خیلی خوب و تصمیم بگیر دیگه 

من تازه یک ساله باهاش هستم و علت دست دست کردنم اینه که احساس میکنم هنوز خوب نمیشناسمش

نه هر چه کمتر بهتر ولی من که ابدا با کسی که 5 سال ازم بزرگ تره نمی ازدواجم

اتفاقا عزیزم تو این سن شما ۲۳ باشی اون ۲۸ خیلی بهتره پسرا هرچی به ۳۰ سال نزدیک تر باشن برا ازدواج بهتره 

اتفاقا عزیزم تو این سن شما ۲۳ باشی اون ۲۸ خیلی بهتره پسرا هرچی به ۳۰ سال نزدیک تر باشن برا ازدواج به ...

اره البته راس میگی . 

تازه از نظر اسلام بهترین ازدواجا اونایی هستن که اختلاف سنی شو 2 تا 6 سال باشه