2777
2789
عنوان

کیا بعد سقط اینجوری شدن؟ طبیعیه؟

96 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ، من ۲۸ خرداد سقط کردم،، تا ۱۷ روز بعدش خونریزی داشتم کلا یک هفته پاک بودم الان دوباره انگار پریود شدم یعنی تاریخ پریودم ۲۸ بود قبل بارداری،، خیلی هم خونریزیم شدید و درد دارم 

البته ببخشید اینم بگم همسرم رعایت نمیکنه و رابطه داشتیم تو دوران بعد سقط ، دیروزم به محض رابطه پریود شدم نمیدونم حالا طبیعیه این جوری که من کل ماه خونریزی داشتم ،؟؟؟

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......

خونریزی بهد از سقط یکم بهم میریزه یعنی یه بار زود پری میشی یه بار دیر، شاید به‌خاطر رابطه بوده ک باز به خونریزی افتادی

من 13 روز خونریزی داشتم قطع شد و 30 روز بعدش پری هام شروع شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بقایا داشتی 

نه بعد سقط سونو رفتم گفت کامل دفع شده

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
خونریزی بهد از سقط یکم بهم میریزه یعنی یه بار زود پری میشی یه بار دیر، شاید به‌خاطر رابطه بوده ک باز ...

اخه از هر کی پرسیدم گفتن بعد اینهمه روز خونریزی نباید به این زودی میشدی ،، لااقل یکماه وقفه میفته 

اخه از هر کی پرسیدم گفتن بعد اینهمه روز خونریزی نباید به این زودی میشدی ،، لااقل یکماه وقفه میفته&nb ...

زیر نظر سقط کردی؟ یه قرصی هست ک میدن هم اگه بقایا داری خارج شه هم خونریزی قطع بشه اسمش یادم نیست اونو دکتر بهت داد؟؟ 

من دکترم گفت طبیعیه

زیر نظر سقط کردی؟ یه قرصی هست ک میدن هم اگه بقایا داری خارج شه هم خونریزی قطع بشه اسمش یادم نیست اون ...

بله ، نه فقط بعدش پرسیدم گفتم مفنامیک بخور