2777
2789

شامی دارم با آبگوشت، هرکی یه چی میخوره  

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار قیمه داشتیم شوهرم از بیرون اورد 

میگه شامم قرمه سبزی بزار که عاشقشم 😐آخه دو وعده برنج🤕

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
دستورشو بگو 

پورہ سیب زمینی با یکم برنج و سوپ و نون

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
پیتزایی چطوریه؟دستورشو بهم بگو 

من این مدلی درست میکنم عزیزم گوشت چرخ کرده رب اویشن قارچ فلفل دلمه ایی و ادویه دیگه با پیاز داغ مخلوط میکنم ماکارونی رشته ایی رو که اب کش کردم ته دیگ سیبزمینی میزارم موادرو لابه لای ماکارونی میزارم بعد پنیر پیتزا و پنیر ومازولا ورقه ایی میزارم تا لایه ها بیاد بالا دم کنی میزارم تا هم دم بکشه ته دیگش ببنده هم پنیرش اب بشه معرکس امتحان کندعزیزم 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

من ناهار شوید ماش پلو گذاشتم.... با ته دیگ و روغن زیتون   فقط ماست نداشتیم... شما جای من بخور

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

آبگوشت مرغ درست کن که با ریحون عالیه 

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
ینی چی ازنوع پیتزاییش

من این مدلی درست میکنم عزیزم گوشت چرخ کرده رب اویشن قارچ فلفل دلمه ایی و ادویه دیگه با پیاز داغ مخلوط میکنم ماکارونی رشته ایی رو که اب کش کردم ته دیگ سیبزمینی میزارم موادرو لابه لای ماکارونی میزارم بعد پنیر پیتزا و پنیر ومازولا ورقه ایی میزارم تا لایه ها بیاد بالا دم کنی میزارم تا هم دم بکشه ته دیگش ببنده هم پنیرش اب بشه معرکس امتحان کندعزیزم

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
من ناهار شوید ماش پلو گذاشتم.... با ته دیگ و روغن زیتون     فقط ماست نداشتیم... شما جای من ...

ماش و شوید رو با برنج قاتی میپزی؟

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
من این مدلی درست میکنم عزیزم گوشت چرخ کرده رب اویشن قارچ فلفل دلمه ایی و ادویه دیگه با پیاز داغ مخلو ...

ممنووووونم با حوصله نوشتی 

نوش جونتون

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چطوری درست میکنی؟

من سینه و ران رو با هم چرخ میکنم ، ی پیاز بزرگ رو رنده میکنم آبش رو میگیرم بهش اصافه میکنم ، زعفران یا زردچوبه و نمک و فلفل هم بهش میزنم میزارم دو ساعت تو یخچال بمونه بعدش میزارم فریزر ببنده بعد تو از این کباب پز توری ها میزارمش میزارم رو گاز کبابش میکنم

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
ممنووووونم با حوصله نوشتی  نوش جونتون

مرسی عزیز دلم فدات شم تهرانین براتون بفرستم اگه حوصله اشپزی ندارین