2777
2789
عنوان

راه حل کم حرفی

126 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من خییییلییی کم حرفم نمیدونم چجوری این مشکلمو برطرف کنم اعتماد بنفس و صدای خوبی دارم ولی اصلا حرفی واسه زدن پیدا نمیکنم.دیروزم با خواستگارم بیرون قرار داشتم هیچی پیدا نکردم بهش بگم انگار مغزم قفله میشه منو راهنمایی کنین که چطور باید با جنس مخالف حرف زد؟چجوری میشه پرحرف بود؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب باید معیاراتو خواسته هاتو از همسر آیندت  اول خودتون بدونید  که بعدش بدونی چی بپرسی

اخه یه ماهه که با هم در ارتباطیم هرچی بوده رو گفتیم دیگه حرفی نمونده منم نمیدونم دیگه درمورد چی باید حرف بزنم کلا آدم کم حرفیم مخصوصا درمورد غریبه ها بدترم🤦🏻‍♀️

کتابای مهارت گفتگو و ..اینا بخون

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
اخه یه ماهه که با هم در ارتباطیم هرچی بوده رو گفتیم دیگه حرفی نمونده منم نمیدونم دیگه درمورد چی باید ...

یه ماه کم نیست واسه ته کشیدن حرف؟؟

خب الان جوابت به اون شخص بله است چرا ؟

جوابت نه هست چرا ؟

چقد میتوتی برای این چرا ها دلیل بیاری؟

ازدواج مهمه خیلی تحقیق کن و سوال بپرس 

اطلاعاتت رو ببر بالا 

حرف از ناکجا نمیاد که باید یه اطلاعاتی داشته باشی که وقتی طرفت حرفی زد چیزی بگی و فقط گوش ندی 

باید طرز فکر خودت رو داشته باشی

یه ماه کم نیست واسه ته کشیدن حرف؟؟ خب الان جوابت به اون شخص بله است چرا ؟ جوابت نه هست چرا ؟ چقد ...

واقعا سر درگمم اگه به خودم باشه که میگم به هم نمیخوریم از همون اولشم دلم راضی نبود اما پدر و مادرم اصرار دارن که قبول کنم توجیهشونم این هست که ایشون پسر خوب و سالمیه.من در کل آدم کم حرفی هستم اما بعضی وقتا دیگه کلا حرفی واسه زدن با بعضی آدما ندارم هیچ اشتراکی بینمون پیدا نمیکنم که در موردش حرف بزنم.

خانوادمم کاملا تفکرشون قدیمیه و میگن یه ماه حرف زدی دیگه بهش بلد شدی بسه بگیم بیان برا عقد در حالیکه من واقعا هنوز هیچی از ایشون نفهمیدم شناختی پیدا نکردم.فشار خانواده از یه طرف که دیگه بسه عقد کنین و تموم ، خودمم از یه طرف هنوز هیچ شناختی ازشون پیدا نکردم همین منو سردرگم کرده واقعا مغزم تعطیل شده 🤦🏻‍♀️

واقعا سر درگمم اگه به خودم باشه که میگم به هم نمیخوریم از همون اولشم دلم راضی نبود اما پدر و مادرم ا ...

چرا از طرف خوشت نمیاد؟ کس دیگه هست به دلتون بشیته اون شخص چه ویژگی های داره

اون آقا هم اصرار به صحبت دارن یا میخوان بیان عقد؟

اصلا زیر بار اصرار خانوادت نرو 

فردا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد خانوادت حمایت نمیکن

ولی اگه مطمئنی میخوایش نهایت یکم باهات سرسنگین بشن

اگر اطرافت آدم عاقل هست کمک بگیر خاله ای دایی عمویی

معلمی

باز اینجا تاپیک بزن از بچه ها کمک بگیر  در مورد خصوصیات اون آقا وسط مسطای پست ها نظر های خوب و بدرد بخوری میدن

شب ها تاپیک بزن که اکثرا هستن