2789
عنوان

لیزر IPLخوبه؟

27 بازدید | 3 پست

سلام،دوستان تا حالا کسی برای رفع مو لیزر IPL رفته نتیجه گرفته؟من موهم زبر وتیره هستن.لطفا نظر بدین،ممنون

لطفانفری5صلوات هدیه به شهید هادی وشهیدسامانلووشهید سلیمانی.

من دستگاه الکس دکا میرم.جلسه اولش خوب بود .جلسه دوم هم درد داشت خیلی قسمت بیکینی هم الان ۵روز گذشته اوناییم ریخته بود دراومده.طبیعیه بنظرتون؟

شما چند جلسه رفتین؟

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
من دستگاه الکس دکا میرم.جلسه اولش خوب بود .جلسه دوم هم درد داشت خیلی قسمت بیکینی هم الان ۵روز گذشته ...

گلم من نرفتم میخوام برم،میگن آی پی ال درد نداره.دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم خوبه

لطفانفری5صلوات هدیه به شهید هادی وشهیدسامانلووشهید سلیمانی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم من نرفتم میخوام برم،میگن آی پی ال درد نداره.دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم خوبه

اهان.اینیم ک من میرم گفتن بدون درده.و خن‌ک کننده هم داره.اما من نمیدونم چرا جلسه دومش دردم اومد خیلی.حواست باشه خنک کننده داشته باشه که نسوزونت

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.