2777
2789
عنوان

انگلیسی

170 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من تدریس درس زبان انگلیسی میکنم به کودکان و نوجوانان از پایه (یا هر سطحی که در اون قرار دارن)😍و همچنین مادرانی که در این دوران در سطح پایینی از زبان انگلیسی قرار دارن🥺

تدریس با هزینه بسیار کم (در صورت تدریس همزمان به مادر و فرزند یا دو فرزند یا دو دوست تخفیف ویژه داریم)🥳💰

✅کلاس های منظم🏫

✅بدون اتلاف وقت🕜

✅با سابقه بالا در زمینه تدریس انگلیسی در اموزشگاه های معتبر👩‍🏫

✴از تابستون خود و فرزندانتون به بهترین نحو استفاده کنید💙💛

جهت هماهنگی درخاست دوستی بدید🎊

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من بزرگسال هستم تازه ثبت نام کردم کلاسهای زبان بنظرتون من که از سطح پایین شروع کردم چقدر زمان میبره ...

عزیزم اگ سطح خیلی پایینی هستی کتاب تاچ استون بدردت نمیخوره اصلا

تایین سطح شدی؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تایین سطح شدم سطح یک هستم گفتن کتاب تاچ استون یک رو بگیرید که گرفتم بین یک ودو بودم تو تایین سطح ...

اهان پس اگر گفتن تایین سطح شدی مشکلی نیست

حدودا ۵ سال دیگ میتونی ازمون ایلتس یا تافل شرکت کنی

ک البته ممکنه اموزسگاه ها برای اینکه امیدوارت کنن میگن دو سال دیگ تموم میشه در صورتی ک اینطور نیست

برای کامل شدن سطحت حداقل ۵ تا ۷ سال دیگ زمان لازمه

سلام،روش تدریستون چه جوریه

سلان عزیزم تدربس در واتس اپ هست دز طریق تماس تصویری

دوره های اموزگاری ttc روهم گذروندم پس نگران تجربه نباش سطحت چیه؟

سلان عزیزم تدربس در واتس اپ هست دز طریق تماس تصویری دوره های اموزگاری ttc روهم گذروندم پس نگران تجر ...

من هیچی بلد نیستم در حد مدرسه بلدم،

راستش یه مدته دارم پیش یه خانم تو وات ساپ اموزش میبینم ولی به نظرم زیاد دقیق و قشنگ توضیح نمیده

به من گفتن بعد از یکسال ونیم میری پیشرفته 

تا پیشرفته رفتنت حدودا ۲ یا ۲ سال و نیم دیگ احتمالا مونده

ولی من منظورم از ۵ تا ۷ سال دبگ شرکت در ازمون بزرگ تافل یا ایلتس هست

این دو ازمون بزرگ ترین ازمون ها در زمینه زبان هستن ک از طریق سازمان سنجش سالی یک بار با شرایطی مثه کنکور برگزار میشه

تا پیشرفته رفتنت حدودا ۲ یا ۲ سال و نیم دیگ احتمالا مونده ولی من منظورم از ۵ تا ۷ سال دبگ شرکت در ا ...

بله میدونم اما آیلتس فقط یکسال مدرکش معتبره برای کسانی خوبه که میخان از اون طریق مهاجرت کنند درسته 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من هیچی بلد نیستم در حد مدرسه بلدم، راستش یه مدته دارم پیش یه خانم تو وات ساپ اموزش میبینم ولی به ن ...

من ۷ سال سابقه کار دارم عزیزم 

و اصلا نگران هیچی نباش اگر قصد شرکت داری مطمئن باش ک تا اخرش باهم هستیم و پیش میریم

فراگیران زیادی مثل تو داشتم ک خداروشکر ابان تو مدت کوتاهی میتونن خیلی خوب و روون صحبت کنن

بله میدونم اما آیلتس فقط یکسال مدرکش معتبره برای کسانی خوبه که میخان از اون طریق مهاجرت کنند درسته&n ...

اینکه میگن مدرکش یک سال معتبره برای افرادیه ک ب قول شما قصد مهاجرت تحصیلی یا کار کردن در خارج و داخل رو دارت

اما داشتن مدرک ایلتس خودش ب تنهایی نشون از کامل شدن سطح اینگلیسی شما داره

ازمون تافل هم هست ک میتونی اون روهم شرکت کنی

من ۷ سال سابقه کار دارم عزیزم  و اصلا نگران هیچی نباش اگر قصد شرکت داری مطمئن باش ک تا اخرش با ...

اون خانم کتابی که از روش تدریس می‌کرد اسمش 

American English file  بود

و به صورت ویدئو میفرستاد.

من بخوام تو کلاستون شرکت کنم شرایطش چیه باید چیکار کنم؟

اون خانم کتابی که از روش تدریس می‌کرد اسمش  American English file  بود و به صورت ویدئو م ...

میشه بیای واتس اپ ب این شماره پیام بدی اونجا کامل برات وویس میدم

۰۹۹۱۱۵۹۲۶۷۷

اینکه میگن مدرکش یک سال معتبره برای افرادیه ک ب قول شما قصد مهاجرت تحصیلی یا کار کردن در خارج و داخل ...

ممنونم از راهنماییتون

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن