2777
2789
عنوان

انرژی درمانی

752 بازدید | 19 پست

سلام  من تازگی بایه خانم دوست شدم ادعا میکنه که انرژی درمانی بلده یعنی میگه کلاس میرم بادوستام وکلاس عرفان شناسی واین چیزا .شما چیزی میدونین درباره این چیزا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پول میگرفتن از دایی تون ؟بعد مثلا چیکار میکردن واسه درمانش ؟

انرزی درمانی 

جلسه ایی یک ملیون سال 95 

زیر لب یه چیزایی میگفت بعد دست میکشید رو بدن مریض 

چرت و پرت بود من همون موقع هم گفتم 

اره  همسون کلاه بردارن دایی عزیز منو یکسال به بهونه انرژی درمانی و خوب شدن سرطانش معطل کردن&nb ...

این خانمه میگه استادمون دورنجفی ویه استادشون الهه است ولی نمیدونم چجوری کارمیکنن 

منم شنیدم ولی شنیدم با اجنه در ارتباطن بیشتر

بله 

ما هم بعد چند ماه احساس کردیم طرف با اجنه ارتباط داره 

داییم یه ایت الکرسی و چهار قل تو گردنش بود یه دفعه حالش بد شد گفت اینو از خودت دور کن 

بله  ما هم بعد چند ماه احساس کردیم طرف با اجنه ارتباط داره  داییم یه ایت الکرسی و چهار ق ...

وای تورو‌خدا ؟عجبا چه ادماین 

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
این خانمه میگه استادمون دورنجفی ویه استادشون الهه است ولی نمیدونم چجوری کارمیکنن 

من اسماشون رو یادم نمیاد قضیه ما مال چند سال پیشه  

ولی خواهشا سمتشون نرو 

کارشون غیر قانونیه یه مدت همشون رو دستگیر کردن 

همشون شیاد هستن 

بله  ما هم بعد چند ماه احساس کردیم طرف با اجنه ارتباط داره  داییم یه ایت الکرسی و چهار ق ...

حالا این خانم نماز میخونه به منم مدام میگه نمازهاتو بخون بعدشم خیلی مهربون وخونگرمه وهیچ پولی هم نمیگیره 

[QUOTE=199302095]جدی اصلا اسم اینا چیه کلا چی میگن به اینها که اینجوری ان [/QUOTE اینا هم دعا نویسان باکلاس شدن

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
من اسماشون رو یادم نمیاد قضیه ما مال چند سال پیشه   ولی خواهشا سمتشون نرو  کارشون غ ...

عزیزم همسایمونه سه روزی یکبار همو میبینیم شاید هفته ای یکبار چایی بخوریم باهم درمورد کارش هم چیزی نمیگه فقط یه بار اتفاقی یه مشکل داشتم فهمید گفت من الان زنگ میزنم به استادمون درستش میکنم ونگران نباش همین بعد فقط همین چندتاچیزدرمورد کارش گفت وخدایی مشکلم حل شد