عشقم۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 79 عنوان موس صورت 302 بازدید | 9 پست دوستانی ک موس صورت استفاده میکنن میشه بگن چه مارکی خوبه و برای من ک پوستم روشن و معمولی هس خوبه و دوامش چن ساعته هس 1400/04/26 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی۷۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3486 موس چیه؟🙄 سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59817 من لاواری میزدم خیلی خوب بود الان دیگه نمیزنم زیاد برام مهم نیس 😅ارایش و ایناماندگاریش بالا بود فک کن صب میرفتم یونی تا عصر تکون نمیخورد هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
عشقم۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 79 موس چیه؟🙄 موس صورت از محصولات پایه یا زیرساز آرایشی است که بافت منحصربهفردی دارد. موس صورت شبیه کرم پودر است؛ اما ازنظر ساختاری با آن فرق دارد و سبک است
عشقم۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 79 من لاواری میزدم خیلی خوب بود الان دیگه نمیزنم زیاد برام مهم نیس 😅ارایش و اینا ماندگاریش بال ... موس مانند کرم پودر روشن میکنه پوست رو چون من تازه میخوام بخرم اطلاعات زیادی ندارم😅
قلقلی؟ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 8025 موس صورت از محصولات پایه یا زیرساز آرایشی است که بافت منحصربهفردی دارد. موس صورت شبیه کرم پو ... خب چه خوب من چرا نمیدونستم، منم لایک کنید، چیز خوبیه منم بخرم برا عروسی خدا یا شکرت 🌹
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59817 موس مانند کرم پودر روشن میکنه پوست رو چون من تازه میخوام بخرم اطلاعات زیادی ندارم😅 اره کاربردش مث همونه ولی رو پوستی ک چرب باشه بهتر میشینه زیاد مناسب پوست خشک نیس تیکه تیکه میشه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
عشقم۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 79 خب چه خوب من چرا نمیدونستم، منم لایک کنید، چیز خوبیه منم بخرم برا عروسی منم از توی همین نی نی سایت شناختم 😅
عشقم۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 79 اره کاربردش مث همونه ولی رو پوستی ک چرب باشه بهتر میشینه زیاد مناسب پوست خشک نیس تیکه تیکه میشه ... من پوستم نرمال هس ن خشک ن چرب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59817 من پوستم نرمال هس ن خشک ن چرب نمیدونم زیرش ک مرطوب کننده بزنی برا پوست نرمال خوب میشه... هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁