2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا بخر بعد بزار بانک پولشو بکیر گاز بخر هر وقت داشتی ام برو درشون بیار ارزش پولتم حفظ میشه

شرایط ش چیه،،،چقدر پول میدن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
يا دستگاه خود پرداز كه ماهي سه چهار تومن بهنتون سود بده البته بايد پولتونبيشتر باشه

یعنی چی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

طلا بگیر ،بانک ها سودشون کاهش پیدا کرده و حدود ۱۵ درصده..... اگه برای پس انداز میخوای دست دوم بگیر ،اگر برای استفاده میخوای ک جدید بخر...

منم دلم یه گردنبند رو لباسی میخواد ،میخام کم کم جمع کنم و بخرم😍

طلا بگیر ،بانک ها سودشون کاهش پیدا کرده و حدود ۱۵ درصده..... اگه برای پس انداز میخوای دست دوم بگیر ، ...

زنجیر  بلند منم دوس دارم

من سرویسمو زمانی که ۲۶۰ بود فروختم الکی پولشو لازم نداشتم جو گرفتم،،خیلی اشتباه کردم

چند گرم خریدی؟

ده ملیون خریدم فک کنم ۵ گرمی بود

من عاشق طلام ....حیفه ادم بفروشه...اگه بفروشم دق میکنم از دوریشون😜

نه یه کوچلو ناراحت بودم ،،،بی خیال سرویس عروسیم بود دوسشون نداشتم با اینکه مدلشه خودم سفارش دادم ولی گوشواره میخی بود،،،دسبندم خوشگل نبود مثل نقره بود طلاش