عزیزم بالا رو بخون اخه من از خیلی چیزا گذشتم تو این چن سال خیلی بدی درحقم کرده یبار چن وقت پیش تو د ...
چرا دعوا ميكني كه بزنتت معلوم مقصر خودتي
من كتك زدن شوخرتو تاييد نميكنم ولي معلوم خودت اصلا سياست نداري و اعصاب نداري دعوا ميكني اونم اعصابش خراب ميشه
بجاي دعوا كردن كه باعث دوري و تنفرش ازت ميشه سياست داشته باش دعواي بالاهم مقصرش خودتي وسلام
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
خوندم مشكل از خودته همه مشكلات دارن تو زندگي شون تو زياده روي ميكني
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
من فعلا با۲۰ سال سن یه بچه بغلمه همش نشستم گوشه خونه دخترمم ۱ ماهه از خونه بیرون نرفته حالا میگی برم ...
تو اين كرونا همه خونن☹️😐
عزیزم پارسال بخاطر دو قرون پول نمیدونی چه فحشای رکیکی به شوهرم دادن پدرشوهرم میگف تو چرا به ششوهرت زنگ میزنی اونو از کار بیکار میکنی فحش میداد میگف تقصیر تو و مادرته بعدشم من ه حامله تو خونه داشتم افسردگی میگرفتم الانم عوارضش رومه انقد عصبیم بابام میگف از بس تو خونه تنها ولت کرده دیوونه شدی
اعصاب نداري واسه يه پوشك اون بيچاره ساعت١٢شب بره بيرون اصلا مغازه بازه اون شايد پول نداره مثلا شما شريك زندگيشي زنشي شما اين رفتار باهاش ميكني دوكش نميكني چه انتظاري از اون داري بيشتر اعصاب خوردي مردا بخاطر بي پولي
و درك نشدنش توسط زنشونه
يكم مهربون باشي بد نيس
عزیزم پارسال بخاطر دو قرون پول نمیدونی چه فحشای رکیکی به شوهرم دادن پدرشوهرم میگف تو چرا به ششوهرت ز ...
ببین خداشاهده ندید میگم حق داری .ولی بعضی مردا اینجورنن یعنیمقاومت بیخود میکنن تهشم به حرف تو میرسن باید ولشون کنی برن خوب که حقشو خوردن میاد میگه حق با تو بود.از من میشنوی دیه ولش کن هیچم نگو بهش زندکیت میپاشه
❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
عزیزم پارسال بخاطر دو قرون پول نمیدونی چه فحشای رکیکی به شوهرم دادن پدرشوهرم میگف تو چرا به ششوهرت ز ...
دعواي شوهرت با پدرش هيچ ربطي به تو نداره هيچ ربطي اون پدرشه حتي بچه شو كتكم بزنه به تو ربطي نداره
راس ميگه اون بد بخت بايد بره كار كنه يا نه نميشه كه هميشه ور دل تو باشه