بچه ها من پدرشوهرم کمبایین داره پارسال شوهرم چن ماه رفت براش کار کرد تا چن مدت اهواز بود نیومد بماند تواون مدت خونه پدرشوهرم چقد اذیت شدم و چه حرفا که نشنیدم پارسال خیلی اذیت شدم بعدشم که پارسال از اهواز اومدن منطقه خودمون شبا تاصب نمیومد بعدش دوسه ساعت میخوابید دوباره میرفت من همش تنها بودم تازه اونموقع باردار بودم اخر سر بخاطر پول پدرشوهرم جلوی چشم من چه حرفای زشتی به شوهرم زد و دعواکردن من از شوهرم قول گرفتم که نره اونشب گفت سال دیگه میخوام خودم کمبایین رو ببرم منم باهاش بحثم شد گفتم مگه یادت رفته چیکارکردن بعد بحثمون بالا گرف گف حالا که اینطوره میبینی میرم یانه اصلا همین امشب میرم منم ازون شب باهاش حرف نزدم الان حدس زدم رفته زنگ زدم گف اونجاس البته همین اطراف خودمون کارمیکنن فقط منم گوشیو قط کردم الان خیلی اعصابم خورده نمیدونم چیکارکنم شوهرم خودش کارداره اونوقت اینجوری میکنه دیگه خسته شدممممممم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کامل خوندی؟انقد غرق کارای اونا شده دوروزه گفتم واسه بچم استامینو فن بگیر تا ۱۲ شب بچم گریه زاری کرده اصلا براش مهم نبود بهش میگم چیزی بگیر برای بچه زورش میاد بهم قول داده بود نره دنبال کار اونا الان یه ماهه بچم بیرون نرفته همش تو خونه تنهاییم خب اینا چیز کمین؟نمیزاره خودمم ببرمش خودشم که اصلا نیست
دعواتون چقد مسخره بوده و سر چه چیز بی خودی حالا شما کوتاه میومدی,,مگه چی میشد حالا باز بره ،، ...
عزیزم بالا رو بخون
اخه من از خیلی چیزا گذشتم تو این چن سال خیلی بدی درحقم کرده یبار چن وقت پیش تو دعوا زد دماغمو شکست تو بارداری کتکم زد ۵۰ روز از زایمان گذشته بود خونریزی شدید داشتم کتکم زد شکممو کوبی لبه پله اتاق اینا خیلی کمن؟
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت