2821
2789
عنوان

واکسن برکت

1055 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

خوبید؟

اینجا کسی واکسن برکت زده؟

بابای من امروز برکت زده بشدت نگرانم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

تست کردند که به مردم زدن نگران نباشید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا و مامانم زدن

بهشون گفتن استراحت کنید.ولی اونا بعدش رفتن خرید بعد تا بیان روستای ییلاقی ۲ ساعت تو راه بودن

فعالیت هم خیلی راحت انجام دادن و حالشون خوبه خداروشکر.

من از واکسن روسی میترسیدم خیلی خداروشکر ایرانی زدن

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
تست کردند که به مردم زدن نگران نباشید

اخه میگن مراحل تستش کامل نشده

شما کسی از اطرافیانتون نزده؟

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
والله به نظرم واکسن مطمنیه منم اگه بخوام واکسن بزنم برکت میزنم مثل اینکه اثر گذاریش روی دلتا وغیره خ ...

واه گلم خوده شبکه خبر زیرنویس زده بود واکسن کوو برکت در مقابل کرونا زیاد مقاوم نیست 😐😐

اخه میگن مراحل تستش کامل نشده شما کسی از اطرافیانتون نزده؟

نه نزدن . چینی زدن پنجشنبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
احساس میکنم توش بهجا واکسن اب مقطره البته فقط احساس میکنم😷

راضیم اب مقطر باشه

چیز خطرناک دیگه ای توش نباشه

من خودم استرازنکا زدم ولی به نظرم ایرانی بهتره چون پلتفرم ساختش قبلا رو انواع واکسن ها تست شده و قابل اطمینان تره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بابا و مامانم زدن بهشون گفتن استراحت کنید.ولی اونا بعدش رفتن خرید بعد تا بیان روستای ییلاقی ۲ ساعت ...

کی زدن؟

خداروشکر که خوبن