2777
2789
عنوان

سیسمونی

87 بازدید | 7 پست

سلام میشه بگید برای خرید سیسمونی از چی شروع کنم ؟

همسرم میگه چیزایی ک می‌دونیم در اینده باید بخریم رو الان کم کم بخریم که هر وقت خواستیم بچه دار بشیم دیگه دغدغه رو نداشته باشیم 

صندلی ماشین و تشک پتو و کالسکه و این چیزا 

بگید از چی شروع کنم 

شیراز و تهران کجا بهترن برای خرید این چیزا 

همچنین چه برندی باشه از چی راضی هستین شما 

گهواره برقی خوبه بخرم ؟؟

تهران معلومه ک بهتره سرویس کالسکه و تخت کنار مادر و صندلی غذا و گهواره برقی اینارو میتونی الان بخری 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

جهاز خودمو مامانم کم کم گرفت شاید دو سه سال کم کم می‌گرفت دیگه وقت نامزدی و عروسی اصلا فشار نیومد بهمون همه چی داشتم وام ازدواج رو دادیم زمین خریدیم 

حالا همسرم میگه مامان برا تو کم کم خرید کرد توام برا بچه کم کم خرید کن رنگای خنثی بگیر کرمی و طوسی و اینا 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران معلومه ک بهتره سرویس کالسکه و تخت کنار مادر و صندلی غذا و گهواره برقی اینارو میتونی الان بخری& ...

تهران جمهوری قبلا برای خواهرم رفتم خرید سیسمونی ی خیابون بود کلا سیسمونی داشت 

الان کجا برم 

تهران جمهوری قبلا برای خواهرم رفتم خرید سیسمونی ی خیابون بود کلا سیسمونی داشت  الان کجا برم&nb ...

من تهران نیستم گلم ولی میدونم خیابون بهار خعلی خوبه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

سلام گلم

منم همین کارو کردم

خورد خورد کوچیکا رو خریدم

اما از بزرگا فقط صندلی غذا و مینی واش گرفتم

ولی یه چیز بهت بگم رنگ اسپرت خریدن خیلی سخته دست رو هر چی میزنی هی حس میکنی انگار دخترونه ست یا پسرونه

منکه یه جاهایی به نتیجه نرسیدم آبی و صورتیم خریدم رفت😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام گلم منم همین کارو کردم خورد خورد کوچیکا رو خریدم اما از بزرگا فقط صندلی غذا و مینی واش گرفتم ...

من طوسی یا کرم میخرم 

خودم طوسی خیلی دوست دارم 😂دیگه اگر دختر شد با اکسسوری صورتی اوکی میکنم اگر پسر شد آبی

من طوسی یا کرم میخرم  خودم طوسی خیلی دوست دارم 😂دیگه اگر دختر شد با اکسسوری صورتی اوکی میکنم ...

منم میخواستم همین کار رو کنم

اما یه سری چیزا طوسی و کرمش نیست یا اینکه بدرنگه

البته اگه همه چی رو خارجی و مارک بخری باز چیزای اسپرت بهتر گیر میاد

ولی من نمیخواستم خیلی خرج کنم این ارزونام فقط صورتی و آبیاش خوب بود رنگای دیگه ش بد رنگ بودن رنگای جیغ بود رنگ ملایم و شیک نداشتن

باز من بیشتر چیزامو دو سه سال پیش خریدم

الان خیلی ایرانیام پیشرفت کرده

مثلا تخت و گهواره هارو اون موقع اصلا رنگاشو دوست نداشتم

ولی الان تو پیجا میبینم همون مارکا رنگای طوسی و کرم و رنگای ملایم بیشتر تولید کردن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑