2777
2789
عنوان

پایین بودن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6849 بازدید | 39 پست
وای بخدا خواهر مادرای هممون اینطورین حالا چندتاشم سقط کردن اینو جا انداختی😄 ولی جدای از شوخی بدنای ...

اره واقعامامان من سرداداشم خونه میساختن نیگه یه وسایلایی برمیداشتم ۱۰تا۲۰کیلووزنش بودمیگم پس چرامن اینطوری شدم اصلامن به کی رفتم چرابایدجفتم پایین باشه😅

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
دکترگفت احتمال اینکه بره بالاکمه😔

میگم بخدا شاید باورت نشه گفتن جفتش خیلی پایینه استراحت مطلق زن داییم عین خیالش نبود وسایلای سنگین جابجا کرد هفته بعد رفت گفت جفتت رفته بالا شانس بخدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه اینطوری دل خوش کردیم☹️😂 از یه ورم گرمای تابستون...اووف  درسته بعدش دردسراش بیشتر می ...

اره بابامن الان نزدیک ده روزه خونه مامانمم دلم برای شوهرم وخونم تنگ شده😭

میگم بخدا شاید باورت نشه گفتن جفتش خیلی پایینه استراحت مطلق زن داییم عین خیالش نبود وسایلای سنگین جا ...

اره شانس داشته الان تنهاارزوم اینه بره بالا 

عزیزم مال توکم مونده یه ماهم تحمل کنه دیگه راحت میشی

اره واقعامامان من سرداداشم خونه میساختن نیگه یه وسایلایی برمیداشتم ۱۰تا۲۰کیلووزنش بودمیگم پس چرامن ا ...

عزیزم درسته حق میدم بهت که نگران باشی ولی زیاد حساس نباش....هماتوم منو یادته؟ نزدیک دو ماه منو از زندگی انداخت اونم زمان حساس بارداری که ادم تهدید بع سقطه...الان شکرخدا نینیت جاش محکم شده بزرگ شده استرس نده بخودت....هرروز سوره حجرات بخون....خواهر من سر ان تی متوجه میشه جفت پایینه ولی میگه هیچ رعایت خاصی نکردم همون روال عادی زندگی...الان پسرش سه سالشه

بچه ها ی سوال این نمودار ک نوشته چند هفته ب تولد مونده رو از کجا درست کردین؟

عزیزم تواطلاعات کاربری اون جایی که امضامینویسن

اره شانس داشته الان تنهاارزوم اینه بره بالا  عزیزم مال توکم مونده یه ماهم تحمل کنه دیگه راحت م ...

بخدا همین ی ماه اصلن نمیگذره من ۲۸شهریور زایمانمه الان ب حساب سونو ۳۱هفته هستم نمیدونم الان کدوم درسته 

بخدا همین ی ماه اصلن نمیگذره من ۲۸شهریور زایمانمه الان ب حساب سونو ۳۱هفته هستم نمیدونم الان کدوم درس ...

خوب ازپریودحساب کن

اره بابامن الان نزدیک ده روزه خونه مامانمم دلم برای شوهرم وخونم تنگ شده😭

بنظرم برو خونت تاکی میخای بمونی خونه مامانت؟ بزار شوهرت ازت نگهداری کنه

هفته یبار تمیزکاری کنه...ظرفا رو اون بشوره...غذاهای راحتم خودت بپز ...بقیشو از بیرون بگیرین....من که بودم میرفتم خونه خودم مخصوصا که شکرخدا لک بینی نداری...بازم مصلحت خودته عزیزم

اره خیلی بده دوست داشتم دوران بارداریموخونم باشم تابستونه یکم بگردم ولی نشد😥

منم ۲ماهه استراحتم حتی نمی تونم بشینم چون بچه میاد بیاد پایین با خودم میگم ۱سال از عمرمو میدم فقط این یک ماه بگذره 

عزیزم درسته حق میدم بهت که نگران باشی ولی زیاد حساس نباش....هماتوم منو یادته؟ نزدیک دو ماه منو از زن ...

اره یادمه خداروشکرکه مشکلت حل شد

منم امیدم اینه یکم بره بالاومنم خیالم راحت شه