2777
2789
عنوان

عمل با بچه کوچیک

154 بازدید | 15 پست

من دو ساله درگیر بینیم هستم

سال پیش وقت عملم گرفتم باز دو روز قبل عمل ترسیدم و کنسل کردم. کلا از همه چیزاش میترسم بیهوشی و اتاق عمل و بعدش ک کبود میشی و...

دفعه پیش بیشتر بخاطر پسرم ترسیدم ک از کبودیم و پانسمانم بترسه. الان پسرم سه سال و نیمشه بنظرتون چیکار کنم از نظر خواب و غذا خوردن بهم وابسته اس

پسرم دنیامه

منم همین تصمیم رو دارم 

منتها بچم یک سالشه موندم کی برم

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

عمل بینی برات معمتره یا روان پسرت ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی همسرت اینجوری پسندیدتت چرا عمل کنی؟ حالا پیش خودش فکر میکنه نکنه کلأ خوشگل نبوده سرم کلاه رفته. ...

خیلیا بعد ازدواج عمل میکنن

دوتا جاریای خودم بعد ازدواج عمل کردن

پسرم دنیامه
خیلیا بعد ازدواج عمل میکنن دوتا جاریای خودم بعد ازدواج عمل کردن

باشه . تو اعتماد به نفس داشته باش و فکر کن همینجوری زیبایی چون حتمأ هم زیبایی. تازه الان همسرت میگه حسودی جاریاشو کرد

واجب نمیبینم با بچه کوچیک. بالاخره خواب و خوراک بچه با شماس ولی بعد عمل بینی باید استزاحت داشته باشی ...

اره دیگه مامانم میاد کمکم ولی نمیدونم پسرم کنار میاد یان

پسرم دنیامه

بعد عمل تا یک ماه نباید بچه رو بغل کنی یا چیز سنگینی بلند کنی باید مواظب باشی دست و پای بچه به صورتت نخوره.. 

بخصوص چندروز اول سرت رو باید بالا نگه داری اما خب بیشترین مشکلاتش تا همون 7 روز اوله که باند و بخیه و گچ رو برمیدارن و بعدش که چسب میزنی یکم راحت میشی ولی کبودی ها تقریبا تا یک ماه میمونه البته بستگی به پوست هم داره مثلا من خیلی کبودی داشتم ولی برعکس دوستم بیشتر صورتش ورم داشت و تو چشماش سرخ شده بود. 

بیهوشی اصلا ترس نداره حتی نمیفهمی کی بیهوش شدی و بیدار شدی.. بعدش هم اصلا درد نداری البته کشیدن بخیه اینا ممکنه درد داشته باشه ولی ورم و کبودی هاش درد نداره اصلا. 

اگه امکانش واست هست لااقل 10 روز اول رو جدا از بچه باش چون نیاز به استراحت داری اصلا نباید حرف بزنی یا بخندی یا زیاد حرکت کنی سر و صورتت هم ورم و کبودی داره بچه میترسه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بعد عمل تا یک ماه نباید بچه رو بغل کنی یا چیز سنگینی بلند کنی باید مواظب باشی دست و پای بچه به صورتت ...

وای ۱۰ روز

اصلا نمیتونم جداش کنم 

وانمیسته ک ۱۰ روز

پسرم دنیامه