2777
2789
عنوان

سلام

61 بازدید | 7 پست

تا حالا شده اصلا امید نداشته باشید معجزه بشع؟ یا ب حکمت اتفاقای زندگی پی ببرید ؟ ممنون میشم تعریف کنید بقیع روحیه بگیرن❤❤

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤

دقیقا تاحالا شده 

یه طوری اومد و اون اتفاقی که خیلی وقت بود انتظارشو نداشتم حالمو خوب کرد که اصلا باورنکردنی بود

همیشه هم میگن که تاریک ترین لحظات قبل از طلوع خورشیده💜💜

هیچوقت امیدتونو از دست ندید

تا اخرین لحظات

حتی تو بدترین شرایط که فکر میکنید دیگه همه چی تمومه منتظر یه معجزه ای باشید که بیاد و از اون شرایط خلاصتون کنه 

فقط کافیه باور و امید داشته باشید❤❤

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تاحالا شده  یه طوری اومد و اون اتفاقی که خیلی وقت بود انتظارشو نداشتم حالمو خوب کرد که ا ...

ممنونم واقعا روحیع گرفتم ❤🌸چون واقعا دیگه بدتر این بشع من با مرده هیچ فرقی ندارم

ممنونم واقعا روحیع گرفتم ❤🌸چون واقعا دیگه بدتر این بشع من با مرده هیچ فرقی ندارم

تو میتونی از پسش بر بیای

با وجود تمام سختی ها و مشکلات لبخند بزن

نزار این ثانیه هایی که دارن پشت سر هم از عمرمون کم میشن به ناراحتی بگذرن

قرار نیست دیگه تکرار بشن ، نزار هیچوقت مشکلات نابودت کنن

چون خدا بزرگتر از این مشکلاته❤

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
تو میتونی از پسش بر بیای با وجود تمام سختی ها و مشکلات لبخند بزن نزار این ثانیه هایی که دارن پشت س ...

خیلی لطف کردی مهربون❤❤

خیلی لطف کردی مهربون❤❤

خواهش میکنم کمترین کاری بود که ازم بر میومد😊❤

باید به خدا ایمان داشته باشی پس از هر سختی اسانی است.گاهی وقتا به هرچی فکر کنی همون میشه.از بعضی چیز ...

اره☹❤