2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون کی اطلاعات داره؟؟؟

1223 بازدید | 22 پست

دو هفته بعد تاخیر پریودی دکترم گفت دوتا زدم تا بشم .الان بیست روز گذشته ولی نشدمممممم چیکار کنم .بیبی هم میزنم منفیه😔😢

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

آزمایش خون باید بدی اگه منفی بود باید سونو بدی

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
آزمایش خون باید بدی اگه منفی بود باید سونو بدی

تنبلی هم دارم ولی همیشه بعد امپول چهار روزه پریود میشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی هم دارم ولی همیشه بعد امپول چهار روزه پریود میشدم

تا نری سونوگرافی هیچی مشخص نمیشه!

فقط سر خود دارو نخور.

شاید هم بارداری😍

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
تا نری سونوگرافی هیچی مشخص نمیشه! فقط سر خود دارو نخور. شاید هم بارداری😍

نه بیبی زدم منفی بود دکترم گفت امپول بزن .ای خواهرررر بارداری کجا بود یکسره دارم بیبی چک میزنم الان قشنگ دوماهه نشدم😭

احتمال زیادبارداری وگرنه حتما سر۱۴روز میشدی

اخه یکسره بیبی چک میزنم هیچی نیست .

بعد هبچ علائمی هم ندارم حالم خوبه 😢

تعجب میکنم که دکترت بدون اینکه جواب آزمایش بخواد ، پروژسترون بهت داده!!شاید باردار باشی

فقط گفت بیبی چک بزن منفی بود برو دوتا پروژسترون بزن

نه بیبی زدم منفی بود دکترم گفت امپول بزن .ای خواهرررر بارداری کجا بود یکسره دارم بیبی چک میزنم الان ...

بیبی صد در صد نیست.

من سر بارداری اولم ۲ بار بیبی زدم منفی بود!

با اینکه وقتی رفتم سونوگرافی گفت دو قلوعه😍 ولی خب بعد مشخص شد ی کیسه ها خالی بود😑

بیبی صد در صد نیست. من سر بارداری اولم ۲ بار بیبی زدم منفی بود! با اینکه وقتی رفتم سونوگرافی گفت د ...

بخدا خسته شدم دیگه از این انتظارها .کل زندگیم شده انتظار کشیدن بچه😭