2777
2789
عنوان

بدترین محدودیت

660 بازدید | 75 پست

بدترین محدودیت یا اذیت کننده ترین محدودیتی که داشتید 

یا دارید چیه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

کلاس چهارم ابتدایی بودم با کمربند کتکم میزد چون میخاست چادر بزنم😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس چهارم ابتدایی بودم با کمربند کتکم میزد چون میخاست چادر بزنم😐

تو مدرسه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

این بود که مادرم به خاطر خوشایند مردم مجبورم میکرد بعضی کارها رو بکنم وبعضی کارها رو نکنم این محدوویت هایی که داشتم و میدونستم به خاطر حرف مردمه خیلی آزارم داده همیشه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
تو مدرسه؟

بابام

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

به دسته بندی توجه نکنید

حواسم نبود

کی

پدر عزیزم

بابام

فکر کردم تو مدرسه میگفتن باید چادر بپوشید