2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه دعای 5) 🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 131 پست
سلام عزیزم انشالله همگی حاجت روا شیم 💙

ممنون نازیلا عزیز🍃💙الهی خوشبخت باشی و حال دلت همواره عالی به برکت صلوات محمدی پسند🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
صباجونم... لطفاً از طرف من پیشانی مامان جان ببوس🌹💎سلامت باشند، براشون صلوات فرستادم💓

قربونت برم عزیزم🌷🌷😘😘نماز شب تموم نشده؟؟؟چقدر طولانی شد

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم🌷🌷😘😘نماز شب تموم نشده؟؟؟چقدر طولانی شد

نه خواهر جون. چند شب دیگه مونده💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
نه خواهر جون. چند شب دیگه مونده💎

ایشالا حاجت روابشیم همگی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
ایشالا حاجت روابشیم همگی

الهی آمین یا رب العالنین💎

من که دلم روشنه،برای همگی... اگه بدونی این نماز چه ها که نمی کنه... خبرای خوبی تو راهه... الهی شکرررر🙏💎

توکل از مفاهیم ارزشمند و زیبای قرآنی است که دسترسی به حقیقت آن در کشف ماهیت ایمان موثر است و بر اساس ...

خیلیییی ممنونم ازینکه لایک فرمودی خواهرگلم ب دعای دل پاکتون احتیاج دارم🙏😔

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

خوندم گلم انشاءالله همگی حاجتروا باشید دوستان عزیزم🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوندم گلم انشاءالله همگی حاجتروا باشید دوستان عزیزم🤲🤲🤲

خیلی لطف کردید💚

الهی آمین🤲

خیلیییی ممنونم ازینکه لایک فرمودی خواهرگلم ب دعای دل پاکتون احتیاج دارم🙏😔

خواهش میکنم... بهترینها نصیب دل مهربونتون💙

خواهش میکنم... بهترینها نصیب دل مهربونتون💙

دورچشات بگردم مرسی همچنین شماک خیلی مهربونتری حناس

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
سلام بروی ماهت، عزیز دلبر💓😘خواهش میکنم، سلامت باشی... الهی زندگیتون به برکت یک صلوات محمدی پسند لب ...

فدات بشم بهترین خواهرم.    از صمیم قلب از این همه دعای زیبا تشکر میکنم.الهی چندین و چند برابرش رو خدای بزرگ به زندگی خودت هدیه کنه.    

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.