💜سلام دوستان گرامی، روز شنبه تون بخیر، اول هفته ای سرشار از موفقیت و برکت و فراوانی براتون آرزو می کنم💜
خدای من، در هر ثانیهای که میگذرد، بی شمار نعمت بر من ارزانی میکنی
تپش قلب، دم و بازدم.دیدن و شنیدن، لمس کردن، نبض زدنها، پلک زدن، فکر کردنو … نعمات بیشماری که از شمردن آنها ناتوانم
خدایا شکرت برای هر آنچه که به ما بخشیدی. خدایاشکر
دعای پنجم:دعا برای خود و دوستان و نزدیکان💎
💚به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💚
خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و ما را از ناگوارىهاى سخت روزگار و گزند دامهاى شيطان و خشمناكى سلطان كفايت كن.
خدايا، توانگران از نيروى تو توانگرى دارند، پس بر محمد و خاندانش درود فرست و خود ما را توانگر ساز. بخشندگان از فراوانى بخشش تو مىبخشند، پس بر محمد و خاندانش درود فرست و خود به ما بخشش كن. هدايتيافتگان در پرتو نور تو هدايت مىيابند، پس بر محمد و خاندانش درود فرست و خود ما را هدايت فرما.
خدايا، هر كس كه تو ياورش باشى، يارى نكردن ديگران زيانش ندهد، و هر كس كه تو عطايش بخشى، تنگ چشمى ديگران از او نكاهد، و هر كس كه هدايتش به دست تو باشد، فريب گمراهان پاى او را نلغزاند
پس بر محمد و خاندانش درود فرست و ما را به عزت خويش از گزند بندگانت در امان دار، و با بخشش خود، از غير خودت بىنياز گردان، و در پرتو هدايت خويش، ما را به راه حق انداز.
خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و سلامت دلهاى ما را در يادكرد بزرگى خود قرار ده، و آسايش بدنهاى ما را در سپاسگزارى نعمت خويش، و گويايى زبانهاى ما را در وصف آنچه به ما دادهاى.
خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و ما را از كسانى قرار ده كه (مردم را) به سوى تو فرا مىخوانند، و آنان را به راه تو رهبرى مىكنند، و ما را از ويژهترين بندگان ويژهى درگاه خود گردان، اى مهربانترين مهربانان.

در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی تمام کسانی که در این صفحه حضور داشتند سوره ملک میخونم🙏