2777
2789
ببخشید منتظر بودم بهم بگید خوندید یا نه  پیش با آن پیشامد می رفت ولی نتوانست از شم ...

یک دنیا ممنون خیلی با نیتم نزدیک بود این فال رو از کدوم سایت گرفتین ممنون میشم بگین

خیلی خستم
خوندم عزیزم❤ نیت هم کردم❤

۸-   بیمار شفا می یابد از سفر کرده خبری می رسد مژده ای دریافت می کنید با صبرو شکیبایی به موفقیت می رسید مسافرت را توصیه نمی کنم
۹-   آیا می دانی برنده هراسی ندارد از انکه دریک موقعیت ضد و نقیض قرار گیرد زیرا درافکارش خللی وارد نمی شود اما بازنده سازگار شدن با موقعیتهای ضد و نقیض را به کار شایسته ترجیج می دهد شما چطور؟ .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸-   بیمار شفا می یابد از سفر کرده خبری می رسد مژده ای دریافت می کنید با صبرو شکیبایی به موفقیت ...

ممنونم عزیزدلم❤

دقیقا شرح حال خودمو گفت...

خیلی لطف کردی مهربونم❤

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
قربونت عزیزم ان شالله مشکلت حل شه😘 اسم سایتش فال گیر هست 

خدا خیرت بده از جایی که انتظارشو نداری خدا دستتو بگیره حاجت روا بشی ممنونم وقت گذاشتی جوابمونو دادی دلمونو شاد کردی

خیلی خستم
خدا خیرت بده از جایی که انتظارشو نداری خدا دستتو بگیره حاجت روا بشی ممنونم وقت گذاشتی جوابمونو دادی ...

قربونت مهربونم ❤ برای منم دعا کن با دل صاف و مهربونت😘

عزیزی ان شالله به زودی مشکلت حل شه و شادو سلامت باشی❤❤❤

قربونت مهربونم ❤ برای منم دعا کن با دل صاف و مهربونت😘 عزیزی ان شالله به زودی مشکلت حل شه و شادو سل ...

از خدا میخوام به همین زودی گره از مشکلت باز بشه انشاالله

خیلی خستم