2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم😀 نیتکردم با اجازه ات

۶-   برنده دربرابر افراد سودمند و ناتوان یکسان عمل میکند اما بازنده به تملق قدرتمندان پرداخته و ضعفا را تحقیر می کند
۷-   همسری لجوج اما مهربان فرزندانی پرتوقع اما فعال بهره شماست از اینکه دست شما نمک ندارد شکی نیست ولی چرخ زندگی شما براثر همین خوش قلبی همیشه بخوبی در حرکت است موفق باشید. 

چشم

۶-   فرزندانی صالح خواهی داشت همسرت بیش از آنچه فکر می کنی مهربان و خوب است دلش را به دست آور و برای دوستت هدیه ای بخر
۷-   بدان که : برنده : می داند که گاهی اوقات پیروزی به بهای بسیار گرانی بدست می آید اما بازنده : بسیار مشتاق برنده شدن است درجایی که نه قادر به برنده شدن و نه حفظ آن است
۸-   اگر فکر می کنی راه درست و منطقی انتخاب نکرده ای ناامید نباش تقدیر چنـــــین بوده است و لی با حوصله عمل کن .
عزیز برا من نگرفتی

ببخشید منتظر بودم بهم بگید خوندید یا نه 

پیش با آن پیشامد می رفت ولی نتوانست از شما جدا شود پس شما نیز رعایت حرفش را داشته باشید و به سخنان او توجه کنید
۶-   مسافرت را توصیه نمی کنم ولی خرید و فروش بجاست درآینده شاهد موفقیت سریع شما خواهند بو ونام شما دررسانه ها اعلام می شود نذری درباره این نیت داشته باشید که موجب برآوردن سریع آن میشود می دانید که بازنده شکست خود را ناشی از تبعیض یا سیاست یا بدجنسی می داند اما برنده همیشه ترجیج می دهد که خود را مسئول شکستهایش بداند و نه دیگران را وقت زیادی را صرف عیب جویی نمیکند بلکه بیشتر تلاش می کند .
قربونت ۵تا صلوات و یه حمد برای حافظ بخون  یه صلوات برای شهدا اسلام نیت کن تا برات بگیرم

عزیزم لطف میکنی واسه منم بگیری اگه زحمتت نیست؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چشم عزیزم  حمد و صلواتهارو بخون و نیت کن

خوندم عزیزم❤

نیت هم کردم❤

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...