2821
2789
عنوان

دیت !

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 37 پست
اینا درست میگم اشخاص رو از کجا پیدا میکنن

تو اپای دوست یابی یا گروه های دوست یابی سایتای همسریابی معتبر و ....

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

ببين ديت داشتن مث خاستگارى سنتى رفتنه..يعنى نبايد وابسته بشى وصميمى زود والكى داشته باشى با طرف..پيشنهادهايى كه بهت ميشه رو اگه خوشت اومد قبول كن …معمولا بستگى به خود دختر داره اگه مذهبى وسنتى باشه ورفتارش طورى باشه كه معلوم شه اهل اشنايى مدرن نيست پسره خوشش بياد ازش همون اول برا خاستگارى اقدام ميكنه..ولى چون الان طوريه كه مث قديم نيست كه خاستگارى يكى رفتى بعد بگى نپسنديدم واين داستانا پسرا از دخترى خوششون بياد شماره ميدن بهش يا پيشنهاد ديت ميدن ومعمولا به دختراى به روز وتو جامع ترى اين پيشنهادا ميشه شما خوشت اومد قبول ميكنى ويا مثلاشماره اشو ميگيرى يا دايركتشونو جواب ميدى..ولى خيلىً پشت تلفن واينترنت صميمى برخورد نكن وهمه چيز خودتو نريز رو دايره..مرموز باش تا براى قرار حضورى مشتاق كنى طرفو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از تو کوچه خیابون  فروشگاه مخصوصی نداره

کوچه خیابون چیه

من دارم راجع به آدم های متشخص صحبت میکنم

شرایطم طوری نیست که از کوچه خیابون پیدا کنم

یعنی موقعیتم محدودم میکنه

وگرنه آره شاید میشد

کجاس؟میشناسی جایی؟که آدمای درب و داغون همه نباشن

من خودم همچین جاهایی نبودم حقیقتا خودم نمیدونم 

ولی تو امضای یکی از این کاربرا یه سایت همسریابی نوشته بود که میگفت معتبره ولی نمیدونم کدوم کاربر بود

عذر میخوام فک نکنم کمکی ازم بربیاد

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
آخه پیش نیومده اینجوری یعنی باید نخ داد اول؟😁

ببين تا نخ دادنو چى بدونى ولى در واقع اره..بايد خوب خودتو پرزنت كنى مثلا يه صحفه ى اينستاگرام خوب داشته باش در حد ٥،٦تا عكس خوشكل از خودت بزار،سعى كن درمورد رشته دانشگاهيت شغلت هنرايى كه بلدى وويژگياى مثبت خودتت به طور غيرمستقيم صحبت كنى..تو محيط هايى كه به سطح كلاس وپرستيژ خانوادگى ات ميخوره برو ميتونه نمايشگاه نقاشى باشه رستوران هاى شيك باشه تئاتروسينما وشب شعر وگروه هاى ورزشى ..هركدوم باشه..اجتماعى باش با بقيه بگو بخند داشته باش ولى نه جلف واويزون بلكه طورى باش كه فردمودب وعاقلى نشون داده بشى خوش برخورد باش و اگه از كسى خوشت اومد سعى كن يه طور خوبى خودتو بهش پرزنت كنى ولى همه چيرو هم درباره خودت نگو بزار مشتاق بشه كه بيشتر باهات اشنا بشه وبهت پيشنهاد بده

تیندر تو ایران فعاله؟

اپ هاى مشابه هست ولى وجه زياد خوبى تو ايران نداره..ميتونى از همون اينستاگرام وتوييتر وتلگرامم وكلاب هوسم با بقيه اشنا بشى..تو گروه ها باشن صحبت كن بحث واظهار ونظر كن وخودتو نشون بده تا بقيه بفهمم كه هستى

ببين تا نخ دادنو چى بدونى ولى در واقع اره..بايد خوب خودتو پرزنت كنى مثلا يه صحفه ى اينستاگرام خ ...

چه حرفات قشنگ بود😍ولی چرا حس تنبلی میکنم نسبت به این كارا😁

در واقع مشكل اولم اينه كه گروه رفقاي خوبي ندارم..بیشتر دوستای تک دارم که زیادم پایه اینور اونور رفتن نیستن.

تنهایی هم پاشم کجا برم

مخصوصا تو این کرونا 

برای شروع نمیدونم باید چیکار کنم

چه حرفات قشنگ بود😍ولی چرا حس تنبلی میکنم نسبت به این كارا😁 در واقع مشكل اولم اينه كه گروه رفقاي خ ...

عزيزم بعضيا شعار خيلى ميدن وحرف وعملشون باهم متفاوته عملا دارن بيس چارى با بقيه تيك ميزنن ولى معتقدن كه هيچ كارى نكردن وخود پسره افتاده دنبالشون وبعد عاشق چشم وابروشون شده وبلافاصله هم خاستگارى وازدواج..درصورتى كه اين پسرى كه اينطورى خاستگارى بره واويزون يه دختر بشه مطمئن باش اون چيز ايده الى كه تو ميخواى نميتونه باشه خلاصه دخترا يا خودش نخ ميدن وتيك ميزنن يا خانواده هاشون اگه خانواده ى سنتى كه برات دنبال خاستگاروشوهر بگردن ندارى خودت شروع كن به معاشرت كردن وديت كردن با ادماى مختلف خيلىً زود شايد نه ولى بالاخره اون فرد مناسب خودتو پيدا ميكنى اتفاقا تو اين ازدواج هاى مدرن هميشه اگه زرنگ باشى ميتونى موقعيت هاى خيلىً عالى ترى رو پيدا كنى نسبت به ازدواج سنتى

عزيزم بعضيا شعار خيلى ميدن وحرف وعملشون باهم متفاوته عملا دارن بيس چارى با بقيه تيك ميزنن ولى م ...

همون دیگه

شروع این معاشرت و تو دید بقیه اومدن چجوریه؟

در واقع من شرایطم جوریه که اصلا تو دید نیستم