2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در مورد دخترای احساسی ایرانی ک وابسته میشن صدق نمیکنه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

بنظرم اصلا درست نیس 

واسه اینکه با طرف مقابلت مچ باشی باید از همه لحاظ یعنی همه چی سطح خانوادگی فرهنگی عقیدتی گرایشات ج ن س ی تفاهم داشته باشی و این با چند جلسه دیت و قرار مشخص نمیشه

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

اگه منظور تو کافه رفتن و نشستن و قمپز در کردنه که نه فایده ای نداره و بدتر آدمو میبره تو یه فازهای دیگه ای ... اما کلا منظور اینه که با هم زمان بگذرونید ... اونم از نزدیک و چهره به چهره ... 

به نظرم در مورد ما ایرانیا صدق نمیکنه، به شخصه آدم حساسیم من نمیتونم هر دفعه با یکی برم بیرون 

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 
من دیدم دخترای ایرانی هم اینکارو میکنن میگم از کجا پیدا میکنن

از تو کوچه خیابون 

فروشگاه مخصوصی نداره

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!
به نظرم در مورد ما ایرانیا صدق نمیکنه، به شخصه آدم حساسیم من نمیتونم هر دفعه با یکی برم بیرون 

چرا خیلیا میکنن اینکارو

بلاخره یکی باید مث خودشون پیدا کنن دیگه

2824
2823
2791
2779
2792