2777
2789

بابا بزرگم با ی دختره ۱۷ ساله ازدواج کرد از اون موقع هم چون مامانم مخالف بود با مامانم خیلی بد شد 

الان ۲۰ سال گذشته و بابابزرگم ۸۰ سالشه  و آلزایمر گرفته و بشدت مریض شده جوری که میگن زنده نمیمونه 

ولی تنها کسایی که از بین ۸ تا بچش یادش مونده مامان منه و داییم که شهید شده

خالم گفت هی میگه صدا فاطمه (مامان من ) و سعید ( داییم ) میاد بهشون بگو بیان پیشم 🥲🥲:( 

نمیدونم چرا باید مامان منو یادش باشه 

هی خدا بزرگیتو شکر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنش هنوز پیششه؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

باور ندارم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

پدربزرگتون توی روستا هستن؟ 

ینی الان طفلی مادر بزرگ ناتنی تون تازه ۳۷ سالشه؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

دیشب خواب دیدم ازدواج کردم تعبیرش چی؟ 

باردار نیستم 💕 ‼️تخفیف ویژه‼️محصولات نانو سان آلمان 🥳🥳🥳🔵 تمامی محصولات بدون بو و آسیب می‌باشند🔵 مناسب برای مامان های باردار ، افراد با ریه های حساس و...فرصت را از دست نده 💃💃💃💃💃همین حالا با شماره ی زیر تماس بگیر یا توی واتساپ پیام بده 🤩🤩🤩🤩 👇👇👇👇👇09130540112😎 خالقی هستم ، نماینده ی رسمی شرکت ، در خدمت شما