2777
2789
عنوان

سیل با ۱۳۰۰ مفقودی

181 بازدید | 14 پست

و ۱۰۴ فوتی

غرب المان بوده

میدونم شرایط سختی توی کشورمون هست

ولی هروقت همچین اتفاقایی میوفته توی ایران همه فقط شروع میکنن که ما بدبختیم و ....

بلا برای همه جا هست یاد بگیریم انقد توی دل هم اشوب راه نندازیم و با حرفامون اوضاع رو بدتر نکنیم

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورخدا یه حمد برای خواهر من بخونید فقط ۱۲ سالشه

خوندم عزیزم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 بابا اگه شما بیل زنید باغچه خودتونو بیل بزنید

الان یعنی چی؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

میدونی اونا ی مشکل دارن ما خیلییییی ی طرف تورم  سیل زلزله کمبود آب قطعی برق کرونا نبود امکانات یکی دوتا نیست که خودمون قیاس کنیم بگیم همه جا همینه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
بلا هر جا یکبار اتفاق میدفته دفعه بعد جلوش رو میگیرن دوما تو اعداد اغراق نکنید سوما آلمان خیای چیزای ...

اعداد رو من توی خبرها خوندم خانومی

من براشون ناراحتم و نمیگم توی کشور خودمون همچی خوبه

من اگر راه داشتم تا حالا رفته بودم از کشور زود جبهه نگیر گلم

فقط من خسته شدم از اینکه تا یه اتفاقی توی کشور میوفته انقد به همچی ربطش میدن فقط روحم خسته شده همین ربطی به مسائل سیاسی نداشت تاپیکم

الان یعنی چی؟

یعنی اینکه بجا اینکه مشغول این باشید که بقیه کشورا چقد بدبختن پس ما خوبیم و مشکلی نداریم مشکل مردمو حل کنین و بفکرشون باشین

(منظورم با شما نیس منظورم با کسایی که مسئولن و باید برا مردم کار ننن و نمیکنن بجاش میان از اینجور حرفا میزنن)

عزیزم مشکل ما نزول بلاهای طبیعی نیست، بلکه مشکلمون برخورد مسیولین‌در‌مواجهه با اون هست تو‌ل ...

دقیقا اینا مشکلای بزرگین من هروقت بارون میزنه التماس میکنم بخدا که خونه کسی اسیب نبینه 

حرفای شما کاملا درسته اما من فقط روی تاپیکم به سمت جو منفی ایه که برای بلاها میدن نه اقدامات بعدش یا هرچیز دیگه 

یعنی اینکه بجا اینکه مشغول این باشید که بقیه کشورا چقد بدبختن پس ما خوبیم و مشکلی نداریم مشکل مردمو ...

به نظر من اگر مردم هم کمی با مسئولین همراهی کنن اونا هم تو انجام وظایفشون کم نمیارن. 

یه مثال ساده بزنم برات از یه مسئله پیش پا افتاده 

الان چند سال که میگن زباله ها رو تو طبیعت رها نکنید یا زباله ها رو تفکیک کنید

در مصرف انرژی صرفه جویی کنید (از جلوی یه خونه رد میشی  خانوم یا آقا با شیلنگ داره جلوی در یا ماشینو میشوره میگی آبو هدر نده میگه به شما ربطی نداره پولشو میدم) جدیدا تو نمای خونه ها از روشنایی تزئینی استفاده میکنن. 

تا وقتی فرهنگمون رو بالا نبریم و خودمون به خودمون رحم نکنیم مسئولین هم نمیتونن کار زیادی برامون انجام بدن. 

همه باید برای آبادانی مملکت تلاش کنن

یه دست صدا نداره

به نظر من اگر مردم هم کمی با مسئولین همراهی کنن اونا هم تو انجام وظایفشون کم نمیارن.  یه مثال ...

مسئولین کین بنظرتون از فضا که نیومدن بلکه بزرگ شده همین خاکن،وقتی ما زیرساختامون مشکل داره انتظار از ترویج فرهنگ نداشته باشین وقتی یه مرد تو خرج زن و بچش مونده و نون شب نداره برا زن و بچش شما ازش انتظار نداشته باشین که بشینه کتاب بخونه یا فیلم اموزشی ببینه یا اینکه کلاس بره که بتونه تو روش زندگیش تاثیر بزاره و سطح فرهنگش بره بالا،وقتی مردم یتونن نیازای اولیه زندگیشونو تامین کنن و مشکل و دغدغه ایی نداشته باشن اونوقت میتونن وقت برا افزایش سطح فرهنگ بزارن