2777
2789
عنوان

افسردم؟😕

112 بازدید | 6 پست

احساس میکنم خیلی تنهام

هیچ دوستی ندارم

رفیق زیاد داشتم

از جمله یکی مجازی خیییلییی دوسسش داشتم جوری ک اگ ی روز بهش پی ام نمیدادم نگرانم میشد

ی روز مامانم گوشیمو چک کرد دید دارم با ی پسر چت میکنم ازون داداشیای مجازی😂🤦‍♀

خیلی بچه خوبی بود بگذریم مامانم اومد تل روبیکو ت گوشیش نصبید و دیگ زیاد باهم چت نمیکردیم (رفیق مجازیم) تا فهمیدم ک  جدیدا با ی پسر میچته اینا داستانشم برام تعریف کرد گف داداشمه فلان

کم کم ازم سرد شد جوری ک مثلا انلاینع من پی ام میدم ده دقه بعد جواب میده میگم چرا دیر ج میدی میگ داشتم با محمد حرف میزدم

الانم ک اصللاا حالمو نمیپرسه

ی همکلاسی داشتم اسمش فاطمه بود

با اونم خیلی خوب بودم تا اینکه اوایل امتحانای خرداد شرو شد گفتم بیام باهاش شوخی تلفنی کنم دیدم مامانش برداشت دیگ طولانی میش بخام با جزئیات بگم

بعد دیگ ازدستم ناراحت شد مامانشم گف نبینم باهاش حرف بزنی اونم دیگ پی ام نمیده😕

ی وقتایی احساس میکنم خیلی تنهام دلم میگیره با خودم حرف میزنم

ی چنتا دوس مجازیم داشم ک اصن خبری ازشون ندارم

ت خونه یهو بی دلیل دلم میگیره میخام گریع کنم

از ی طرفم دعوای خونواده واقعا حالمو خراب میکنه😞

احساس میکنم افسرده شدم

منم مث تو تو واقعیت که دوستی نداشتم ولی تو مجازی سه نقر بودن خیلی دوسشون داشتم که متاسفانه تو کمتر از یه ماه همه شونو از دست دادم و ارتباطم باهاشون قطع شد

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس همدردیم💔🙃

اوهوم 

عشقم و داداشم و ابجیم بودن جدا شدن از هرکدوم‌ون عذاب بود واسم الان خیلی تنها شدم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔