2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۸ سالمه .همه دماغ عمل کردن من موندم . میترسم عمل کنم پول ندارم شوهرم بهم نمیده . دماغم بزرگه به صور ...

اگه بینیت گوشتیه آنزیم بزن ارزونم هست

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
از عشق نمیشه فرار کرد. مشخصه یه فکر الکیه. عشق جوری یقتو میگیره که چیزایی که تا دیروز بخاطرش ادم هم ...

همم پس چطور ازش خلاص شم؟ مثل مگس هی میچرخه تو ذهنم:/

همم پس چطور ازش خلاص شم؟ مثل مگس هی میچرخه تو ذهنم:/

میگم عشق نیست. عشق ادمو خورد و نابود میکنه. من تجربه کردم. چیزایی که تا دیروز اگه پدر مادرم ازم میخواستن ولشون میکردم رو طرف ازم خواست قبل اینکه حرفش تموم بشه قبول میکردم. البته شناخته بودمش و امتحانات سختم رو روش انجام داده بودم. چند وقت دیگه یه چیز دیگه ذهنتو میگیره و یادت میره

آنزیم چیه ؟؟؟؟..

آنزیم باعث کوچیک شدن بینی میشه تزریق میکنن به ببینی توی فکر میکنم ۲تا سه جلسه به فاصله یکی دو هفته من دوستم انجام داد چند ماه پیش فکر کنم یک جلسه ۶۰۰ البته اگه اشتباه نکنم یک جلسه بود یا نه ولی خیلیییییی خوب شده بود خیلییی......اما اگه خواستی انجام بدی پیش یه دکتر خوب و مطمئن برو ینی خیلی تحقیق کن هرچند جراحی هم بخوای انجام بدی باید خیلی تحقیق کنی راجع ب دکتر

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘