2777
2789
عنوان

حالم داغونه💔💔💔

173 بازدید | 18 پست

خدایا به بزرگی خودت قسم ازت میخوام هیچکی حال منو نداشته باشه از شدت غصه دارم دق میکنم . چرا راحتم نمیکنی. من یه عاشق سوختم که به معشوقش نرسیده کاش منم با اونا میبردی خدا😔😔 برام خیلی دعا کنید فقط دعا میتونه حالمو بهتر کنه وگرنه من میمیرم 💔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقت چی شد رفت یا بلایی سرش اومد؟؟

عشق من با همه عشقا فرق داشت. خدا نخواست چون دوسم نداره

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
خدا بزرگه شاید ی فرد بهتر توی زندگیت پیدا میشه ک هم دوسش خواهی داشت هم اون عاشقته و زندگی خوبی برات ...

من خودم یه روز مثل تو دلم بیقرار یکی بود که دوسم نداشت اما الان با یکی دارم زندگی میکنم که یک تار موش میارزه به صدتا مثل اون....خدا بزرگه نگران نباش و خودتو دست کم نگیر

هرکی یجور مشکل داره منم الان سه ساعت اشکم بند نمیادبخاطر مشکلی ک هییییچکس جز خدا نمیتونه حلش کنه دع ...

مشکل من خیلی بزرگه انگار دیگه خدا هم نمی‌خواد . انشاالله شما به خواسته دلت برسی بحق امام رضا . منو که لایق ندونست

خدا بزرگه شاید ی فرد بهتر توی زندگیت پیدا میشه ک هم دوسش خواهی داشت هم اون عاشقته و زندگی خوبی برات ...

نه عشق من از اون عشقا نیست . جنس عشق من فرق می‌کنه . دلم براشون تنگ میشه دلم میسوزه آتیش میگیره

مشکل من خیلی بزرگه انگار دیگه خدا هم نمی‌خواد . انشاالله شما به خواسته دلت برسی بحق امام رضا . منو ک ...

نه عزیز دلم این چه حرفیه.. بخدا اشتباه میکنی مطمعن باش به صلاحت نبوده وگرنه میشد.... نمیدونم چرا اما حس میکنم برات اتفاق بهتری رقم نیخوره نا امید نباش و اینو بدون قطعا تو ادم لایقی هستی اگه نشره اون لیاقت نداشته

من خودم یه روز مثل تو دلم بیقرار یکی بود که دوسم نداشت اما الان با یکی دارم زندگی میکنم که یک تار مو ...

خداروشکر. هیچکس نمی‌فهمه و درک نمیکنه برام دعا کن 💔😔

نه عزیز دلم این چه حرفیه.. بخدا اشتباه میکنی مطمعن باش به صلاحت نبوده وگرنه میشد.... نمیدونم چرا اما ...

من یه عاشق تنهام خیلی سخته. هیچوقت عشق رو درک نکرده بودم حتی بعد از ازدواج . من دلتنگم که چاره ای جز صبر ندارم . این چه امتحانیه خدا 

بحق دلم پر از درد خودم که انگار دنیا روسرم خراب شده دعا میکنم دل توهم اروم بشه و بهترین چیزا ک حال د ...

ممنون 💔