2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن فک کردم طحال همون کیسه صفراس😂 مامانم کیسه صفراش داشت دکتر کیسه صفراشو برداشت 

ن فرق میکنه .به منم دکتر گفت ۳ماه دیگه سونوگرافی بده اگه بزرگ شد بایدعمل کنی و طحال تو برداری

بچها کسی هست طحالشو برداشته باشه؟من دخترم کیست طحال داره ۵سالشه.توروخدا هر کی برداشته بیاد حال روزشو بگه.من باردارم دخترم مشکل کلیه داره.کیست طحالشم بزرگ شده بایدبرداره.کسی هست بیاد ببینم چطوریه؟سخته برداشتنش؟

بچها کسی هست طحالشو برداشته باشه؟من دخترم کیست طحال داره ۵سالشه.توروخدا هر کی برداشته بیاد حال روزشو ...

سلام خوبی؟ چکار کردی برا دخترت

پسر من دیروز دنیا اومده کیست طحال مادرزادی داره، دخترتون علائمی داشت؟ مشکلی ایجاد میکنه کیست؟ 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
عزیزم شما برای پسر گلت چیکار کردی منم پسرم ۹ سالشه کیست داره

سلام، فعلا هیچی

پسر من دوماهشه، دکتر گفت تا علائم خاصی نداره لازم نیس کاری بکنی

پسرم خوبه خداروشکر همه چیش نرماله 

پسر شما هم مادر زادی کیست داشت؟ 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
سلام، فعلا هیچی پسر من دوماهشه، دکتر گفت تا علائم خاصی نداره لازم نیس کاری بکنی پسرم خوبه خداروشکر ...

آره عزیزم فکر میکنم مادر زادی باشه چون ما اتفاقی متوجهش شدیم بدون علائمه.مال پسر شما چند سانته؟

مادر من یه توده ی هفت سانتی طحال داشت که باید جراحی میکرد ولی قبل از جراحی با یه دکتر طب سنتی آشنا شدیم که کاملا درمانش کرد و اثری از اون توده نیست شماره ی ایشون رو هم براتون میگذارم خواستید برای درمان به ایشون مراجعه کنید

09367461816