2777
2789
عنوان

باآهنگ خوندم شوهرم بهم گف خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 49 پست
چ ربطی داره هرچیم بشه مقصر زنه از نظر شما؟

نه ولی وقتی مرددا بی اعصابن بهتره کاری بهشون نداشته باشه ادم هرکسی یه طبیعتی داره 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا شوهر شما شدیدا دست بزن داره🙃😑

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

یه تف میکردی تو صورتش میگفتی خاک تو سر بی غیرتت که به زن خودت میگی خراب

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اقا من خیلی از زندگی متاهلی میترسم...خیلی خیلی 😣😢

امضاتو خوندم ممنون میشم شما هم واسه قبولی من دعا کنین

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️
خب وقتی حالش اوکی نیست و اومد عذرخواهی کرد ببخشش حرف خیلی اشتباهی زد ولی حالش که اوکی نیست گلم

اخه بهم گف خراب😭😭😭😭

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
اقا من خیلی از زندگی متاهلی میترسم...خیلی خیلی 😣😢

نترس والا من متاهلم خیلیم خوبه  اینا شوهراشونو از پشت کوه پیدا میکنن

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل
وقتی طرف حالش خوب نیس‌ یکم بذار به حال خودش باشه 

😔😔😔😔

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫