2777
2789

منو سوهرم یه هفته سفربودیم ازوقتی اومدیم حس وحالم سنگینه حتی یکی ازصمینی ترین دوستام باهام یه کلمه تومهمونی حرف نزد چندروزه بعدش یکی ازدوستای دیگمم همینکاروباهام کرددرصورتی که هیچییییزی بینمون پیش نیومده بود خودم خودمو درگیر این رفتاراشون کردم و ذهنمو بجوردرگیر کردم وحال روانیم اصلااااا خوب نیستش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چقدر خنگم فکر کردم دعای خیر کردن برات اتفاق خوبی افتاده  

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
  خب این  چ ربطی ب دعا کردن داره

ببین حال روحیم عجییبه نمیتونم توصیف کنم به افسردگی شدیییید درونی گرفتم بعداینکه فکن بنفر بدون علت باهات به کلمه صحبت نکنه خیلیم ضااایع

ارع. تضمینی هست

مرسی گلم.حتما انجام میدم و اثر داد دعات میکنم از ته ته قلبم....میشه سوالی داشتم تگ کنمت یا خصوصی مزاحم شم؟

سپاس#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
انقدرازین مارامیترسم امضاتو میگم گناه نیست؟؟!؟

سوره بقره باطل السحره یا بخون هرروز یا پخش کن هرروز تو خونت

در ضمن شاید چشم زخم باشه اسپند دود کن

چهار قل بخون

و ان یکاد بخون

شایدم مسافرت بودین نخواستن زیاد گرم بگیرن بخاطر کرونا

شایدم فکر کردن شما خودتونو گرفتین برا اونا

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
نه بابا اصلأ اصلأ.این کار جن ها ازشون بدش میاد و باطل میشه اگه چیزی باشه

عزیزم از کجا بفهمیم اگه دعایی چیزی بوده باطل شده کامل؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش