2777
2789

دوستان لطفا یه چیزی به من بگین که دلم قانع بشه اگه باردار شدم و پسر نشد هم به همون اندازه که پسر میشد خوشحال بشم.

خیلی دلم پسر میخواد ،کلی نقشه کشیدم براش، کلی ذوقشو دارم. ولی خسته شدم دیگه دوس دارم زودتر باردار بشم.  همش میاد تو ذهنم که اگه پسر نشد، و بعدش دلم میلرزه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به سلامتیش فکر کنید 

این افکار بیهوده رو دور بریزید

اگر خیلی اذیت می شید با روان شناس صحبت کنید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

نمیدونم چی بگم

بچه بچه س خب😐💟

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

اگه به امضات اعتقاد قلبی داری،پس بزار خدا درست کنه

هدیه رو که آدم تعیین نمیکنه خودش

توهم هدیتو تعیین نکن،هرچی خدا هدیه داد باعشق قبولش کن

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

به این فکر کن که بابای من عاشق پسر بود خواهرم که هولی بود دختر شد منی که دومی هم بودم باز دختر شدم با ترس و لرز رفتن بهش گفتن دختره بابام به جای اینکه ناراحت بشه گفت فقط مهم اینه که سالمه الان بیشتر از یه پسر من رو دوست داره😁😁😁

مهم دختر پسر بودن نیست مهم سالم و تربیت درست هست

بیشتر از دختر بگین لطفا...

دعا کن فقط سلامت باشه و جنسیت برات مهم نباشه

من بچه اولم پسر بود و خب قطعا میمیرم براش

الان باردارم

از اول بارداری فقط دعا کردم دختر باشه

به همه میگفتم عاشق دخترم خداکنه دختر باشه، یه پسر یه دختر

انقد به فکر جنسیتش بودم به فکر سلامتیش نبودم

دختر هم شد ❤

اما چه فایده از اول بارداریم تا الان همش مطب و سونو و ازمایشگاه پلاسم...

هرروز یکیش یه چی میگه بهم و ناامیدم میکنه