2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 38 پست
مرسی عزیزدلم من شیرازم❤

این رو نگاه کن  ساده است 
https://basalam.com/saadat313/product/111799

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خیلی زحمت کشیدی دستت طلا مهربون❤❤😘😘

خواهش میکنم خواهری... 💚💕💛🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم نازنینم 🌻💚 سلام هانیه جانم 💖💕خوبی عزیزم.. اگر میشه آبجی مون رو راهنمایی کن  ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی چشم حتما ✨❤️

@sn77 داخل بازار وکیل چنتا روسری فروشی هست دیدم توربان دارن داخل تندیس و زیتون و خلیج فارسم فک کنم داشته باشن  ولی اول ب نظرم ی سر بازار وکیل بزن اخه مطمعنم اونجا دیدم

اَللّهُمََّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ✨
سلام عزیزم ممنون شما خوبی چشم حتما ✨❤️ @sn77   داخل بازار وکیل چنتا روسری فروشی هست دیدم ...

مرسی قربونت زحمت کشیدی همشهری❤ ۲ ساله ب خاطر کرونا نرفتم بازار وکیل  تندیس کجاس این یکیو بلد نیسم فقط

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
سلام عزیزم ممنون شما خوبی چشم حتما ✨❤️ @sn77   داخل بازار وکیل چنتا روسری فروشی هست دیدم ...

خواهش میکنم نازنینم... ممنونم شکر خدا 

یک دنیا ممنون لطف کردی آبجی جونم 😍💕🙏

مرسی قربونت زحمت کشیدی همشهری❤ ۲ ساله ب خاطر کرونا نرفتم بازار وکیل  تندیس کجاس این یکیو بلد نی ...

خواهش میکنم عزیزم 🥰 

اره واقعا همه چیمون سر این کرونا ریخت بهم منم خیلی وقته نرفتم 

تندیس چهار راه پارمونت اول خیابون لطفعلی خان

اَللّهُمََّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ✨
خواهش میکنم نازنینم... ممنونم شکر خدا  یک دنیا ممنون لطف کردی آبجی جونم 😍💕🙏

عزیرمی خواهش میکنم 😘🥰😘❤️❤️

@عروس_خانومااااا    

سلام خواهر خوبم.. ☺️

من توربان اینا ندارم😁. فقط روسری و شال و مقنعه میبندم زیر چادر. 

که اونم روسریت بهتر سُر نباشه،.... طلق ببندی سفت تر وایمیسته....😁 لبنانی هم ببندی قشنگ تر میشه، 😃❤️

اولین بارته گلم؟ مبارک 😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام خواهر خوبم.. ☺️ من توربان اینا ندارم😁. فقط روسری و شال و مقنعه میبندم زیر چادر.  که اون ...

مرسی عزیزدلم❤ باموهام درگیرم روسریم میره عقب لبنانی از کجا میخری چه شکلیه

مرسی عزیزدلم❤ باموهام درگیرم روسریم میره عقب لبنانی از کجا میخری چه شکلیه

خواهش خواهرم 💖

موهات رو از پشت با کش نمیبندی؟ 

اگه ببندی دیگه اذیت نمیشی

برای لبنانی بستن فقط احتیاج به گیره های اسمشو یادم نیس داری  

میخوای عکسشو بفرستم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خواهش خواهرم 💖 موهات رو از پشت با کش نمیبندی؟  اگه ببندی دیگه اذیت نمیشی برای لبنانی بستن ف ...

اره عزیزم ممنون میشم  میبندم از جلو میره عقب

اره عزیزم ممنون میشم  میبندم از جلو میره عقب

عزیزمی  🌹

به این میگن مدل لبنانی.... یه گیره هایی هست بگو گیره روسری میاره... فقط ازین پروانه ای ها نباشه گیره ات. 

عزیزمی  🌹 به این میگن مدل لبنانی.... یه گیره هایی هست بگو گیره روسری میاره... فقط ازین پروانه ...

لطف کردی شما رو میشناسم تاپیک هاتون میخونم ممنون میشم منو تگ کنید ی سوال چن سالتونه دانشجو هسید؟

لطف کردی شما رو میشناسم تاپیک هاتون میخونم ممنون میشم منو تگ کنید ی سوال چن سالتونه دانشجو هسید؟

عزیزمی... مرسی که منو میشناسی🤣😆😜❤️

چشم حتما 😀🌹تگتون میکنم.

من 20 سال و نیممه... بعله☺️🙏