2821
2789

من گلاب میزنم هرشب

همه میگن پوستت خیلی بی روحه از بس شفافه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا باید لکه داشته باشه یا گرفته باشه که روح داشته باشه؟ چه حرفا میزنن مردم😏 محلشون نذار 

چه میدونم اینام نمیدونن ب چی گیر بدن میان اینو میگن😂

حالا جالب اینجاس همش میگن کاش ما سفید بودیم بعد از یه طرفم ب من ایراد میگیرن😶😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
واقعا . چقد خوب

اره خیلی تاثیرداره

یه شوینده خوب 

بعدش تونر (میشه حذفش کرد)

سرم ویتامین سی 

مرطوب کننده 

یه روتین خوب برای صبحا 

ماسک طبیعی هم آب خیار و سیب زمینی، آب برنج ، آرد برنج و عسل و شیر یا ماست

شاید باورت نشه یبار مادر همسرم به من گفت چقد چشمات درشته قشنگ نیست چشم بادومی قشنگ تره 😑 یعنی اگه ...

وای چه مسخره اس مادر شوهرت🤣🤣

مطمعنن حسودیش شده ب چشات😍😍

اره والا بیخیالشون بذار بگن

2824
2823
2791
2779
2792