2777
2789
عنوان

یه سوال😣

140 بازدید | 24 پست

کشیدن بخیه چقدسوزش داره؟☹استرس دارم دوروزدیگه برم دکتربکشه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخیه سزارین؟ من خودم کشیدم دوباری که سز شدم نه درد داشت نه سوزش

خودت کشیدی؟😳

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
سزارین

آهان

نه فک نکنم زیاد درد داشته باشه. یکی از دوستام کف پاشو عمل کرده بود میگف قلقلکم میشد اصا درد نداشت

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده🖕🏿

والا من بچگیم کشیدم درد نداشت  چند وقت پیشم پسر دختر خاله ام رو بردم بخیه اش رو کشید سوزش خیلی ...

به کجابودنش هم بستگی داره فکرکنم من زیرشکممه

آهان نه فک نکنم زیاد درد داشته باشه. یکی از دوستام کف پاشو عمل کرده بود میگف قلقلکم میشد اصا درد ند ...

خب بافت پاشنه پاسفتتره زیرشکم بافتش نرمه اینکه به گوشت وپوست چسبیده فکرشومیکنم فشارم میفته خیلی نازک نارنجیم😅