2821
2789

آزمایش پلاکت دادین؟عکس بفرست بهت بگم مال پلاکته یا نه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دادم نرماله

خب الهی شکر.

قارچ  پوستی نیست؟به دکتر پوست نشونش میدادین

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اونم نشون دادم خواهر دارم دیوونه میشم.میگه حساسیته اخه چه حساسیتی😭😭😭😭

خب پیش میاد چراانقد حساسی دختر؟بچه منم اگزما میزد.

خب پیش میاد چراانقد حساسی دختر؟بچه منم اگزما میزد.

نمیدونم بخدا چنتا رو سینه اش میزنه خوب میشه دوباره رو صورتش میزنه خوب میشه دوباره رو سینه اش میشه خوب میشه از نو شروع میشه تروخدا دعا کن برام

دختر۹ ساله.پسرم
نمیدونم بخدا چنتا رو سینه اش میزنه خوب میشه دوباره رو صورتش میزنه خوب میشه دوباره رو سینه اش میشه خو ...

شاید از شویندتونه!بچه من دون دون میریخت شویندشو عوض کردم درست شد.نگران نباش دختر.مشکل خاصی نیست.

شاید از شویندتونه!بچه من دون دون میریخت شویندشو عوض کردم درست شد.نگران نباش دختر.مشکل خاصی نیست.

زیرپوستی بود یا روی پوست.منظورت شامپو و صابونه یا پودر لباسشویی؟خونم قارچ و کپک داره نمیدونم از اونه یا نه.خدا لعنت کنه شوهرمو خونواده اشو پول نمیدم من از اینجا برم.۱۰ سال نشستم خونه مادرم درسته خونه مستقله ولی داره روی سرم خراب میشه

دختر۹ ساله.پسرم
زیرپوستی بود یا روی پوست.منظورت شامپو و صابونه یا پودر لباسشویی؟خونم قارچ و کپک داره نمیدونم از اونه ...

روی پوست بود.مثل جای نیش.پودر صابون استفاده میکردم اینطور میشد مایع  کودک گرفتم.شایدم از خونتونه🤔بنظرم به دوتا دکتر دیگه هم نشون بده.

روی پوست بود.مثل جای نیش.پودر صابون استفاده میکردم اینطور میشد مایع  کودک گرفتم.شایدم از خونتون ...

۳ یا ۴تا دکتر بردم.نمیدونم دیگه چیکار کنم

دختر۹ ساله.پسرم
۳ یا ۴تا دکتر بردم.نمیدونم دیگه چیکار کنم

وقتی گفتن مشکلی نیست دیگه حساس نباش.درست میشه

خداکنه.ممنونم

🌹🌹🌹

خداکنه.ممنونم

سلام عزیزم دخترتون بازم دچار پتشی میشه دختر منم چند وقته اینجوریه از ترسم نمیتونم ببرم دکتر  سه سال پیش کلی سر کبودیاش دکتر بردمش الانم که دونه های خونی میزنه آخه علتش چی میتونه باشه