2777
2789
عنوان

خانما لطفا

53 بازدید | 8 پست

قرص خواب اور برا کسی ک تا حالا نخورده ضرری داره یا نه؟

کیا برا اولین رابطشون قرص خواب خوردن ک متوجه نشن درد رو؟؟

یا تجربه ای دارین بگین

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒

عزیزم من پزشکی میخونم این کاری ک دارید میکنید خیلی خطرناکه و ممکنه عادت کنید ب اینکه قرص خواب مصرف کنید تورابطه و بعدا اعتیاد میاره شما ی مسکن بخور از ژل لوبریکانتم استفاده کن دردت کم میشه اگرم واژینیسموس داری یا میترسی میتونم کمکت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بهت گفته این قدر درد داره که نیاز به قرص خواب باشه؟نخور بابا خوب نیست این قرصا 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
عزیزم من پزشکی میخونم این کاری ک دارید میکنید خیلی خطرناکه و ممکنه عادت کنید ب اینکه قرص خواب مصرف ک ...

مسکن برا چی

مسکن برا چی

عزیزم خودت میگی‌برای دردش میخوام قرص خواب اور بخورم من میگم بجای ی مسکن بخور درصورتی ک اگ از لوبریکانت استفاده کنی اصلا درد نداره اگرم دیدید نمیشه دخول کرد و درد داری باوجود ژل ب پارتنرت بگو ی دستشو بزار نافت یکم فشار بده ک ماهیچه های پایین تنت شل بشه درد نداشته باشی

عزیزم خودت میگی‌برای دردش میخوام قرص خواب اور بخورم من میگم بجای ی مسکن بخور درصورتی ک اگ از لوبریکا ...

ترس نیس دخول هم انجام میشه فقط یکم اخرش میمونه

اصن نمیشه ک نمیشه

انگار یچی جلوشو میگیره

ترس نیس دخول هم انجام میشه فقط یکم اخرش میمونه اصن نمیشه ک نمیشه انگار یچی جلوشو میگیره

برو پیش ی ماما یا متخصص زنان خوب من یدونه کیس تو بیمارستان دیدم همین شرایط و داشت چون هایمن ش پل دار بود متخصص ی جراحی کوچیک سرپایی کرد اوکی شد کدوم شهری؟