2821
2789
عنوان

خانما لطفا

53 بازدید | 8 پست

قرص خواب اور برا کسی ک تا حالا نخورده ضرری داره یا نه؟

کیا برا اولین رابطشون قرص خواب خوردن ک متوجه نشن درد رو؟؟

یا تجربه ای دارین بگین

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒

عزیزم من پزشکی میخونم این کاری ک دارید میکنید خیلی خطرناکه و ممکنه عادت کنید ب اینکه قرص خواب مصرف کنید تورابطه و بعدا اعتیاد میاره شما ی مسکن بخور از ژل لوبریکانتم استفاده کن دردت کم میشه اگرم واژینیسموس داری یا میترسی میتونم کمکت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی بهت گفته این قدر درد داره که نیاز به قرص خواب باشه؟نخور بابا خوب نیست این قرصا 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
عزیزم من پزشکی میخونم این کاری ک دارید میکنید خیلی خطرناکه و ممکنه عادت کنید ب اینکه قرص خواب مصرف ک ...

مسکن برا چی

مسکن برا چی

عزیزم خودت میگی‌برای دردش میخوام قرص خواب اور بخورم من میگم بجای ی مسکن بخور درصورتی ک اگ از لوبریکانت استفاده کنی اصلا درد نداره اگرم دیدید نمیشه دخول کرد و درد داری باوجود ژل ب پارتنرت بگو ی دستشو بزار نافت یکم فشار بده ک ماهیچه های پایین تنت شل بشه درد نداشته باشی

عزیزم خودت میگی‌برای دردش میخوام قرص خواب اور بخورم من میگم بجای ی مسکن بخور درصورتی ک اگ از لوبریکا ...

ترس نیس دخول هم انجام میشه فقط یکم اخرش میمونه

اصن نمیشه ک نمیشه

انگار یچی جلوشو میگیره

ترس نیس دخول هم انجام میشه فقط یکم اخرش میمونه اصن نمیشه ک نمیشه انگار یچی جلوشو میگیره

برو پیش ی ماما یا متخصص زنان خوب من یدونه کیس تو بیمارستان دیدم همین شرایط و داشت چون هایمن ش پل دار بود متخصص ی جراحی کوچیک سرپایی کرد اوکی شد کدوم شهری؟