2777
2789
عنوان

سوپ شیر..کمک

53 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.دارم سوپ شیر درست میکنم..طبق دستور اشپزخانه کوچک من پبش رفتم..شیر هم سالم بود.

الان ک ریختم تو سوپ روش ریزه ریزه ها جمع شده شبیه بریده شدن شیر..اشکال نداره؟؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

نه عزیزم اگه مطمئنی سالم بوده مشکلی نیست

به سوپ آبلیمو زده بودی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره مال منم یه بار این طور شد. چون شیر خیلی سرد بوده یهو ریختی تو قابلمه 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
نه عزیزم اگه مطمئنی سالم بوده مشکلی نیست به سوپ آبلیمو زده بودی

نه ابلیمو هنوز نزدم.

بله قبل از ریختن یکم جوشوندم ببینم حتما سالم باشه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
نه ابلیمو هنوز نزدم. بله قبل از ریختن یکم جوشوندم ببینم حتما سالم باشه

هم بزن خوب میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آره مال منم یه بار این طور شد. چون شیر خیلی سرد بوده یهو ریختی تو قابلمه 

اره شیر سرد بود از اونه ؟مسموم نشم😁

هم بزن خوب میشه

باشه ممنون عزیزم

اره شیر سرد بود از اونه ؟مسموم نشم😁

اگه شیر سالم بوده و اینطور شده آره از اونه.

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
اگه شیر سالم بوده و اینطور شده آره از اونه.

اره سالم بود .الانم باز از شیری ک اضافه مونده جوشوندم سالم بود

اره سالم بود .الانم باز از شیری ک اضافه مونده جوشوندم سالم بود

خب دیگه بخور نوش جونت😁 

خب دیگه بخور نوش جونت😁 

ممنونم😘

شیر سرد رو ریختی داخل سوپ داغ

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟