2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

114 بازدید | 12 پست

من بابام چند ماهه ک رفته خیلی افسرده شدم ۱۷،۱۸سالمه از ۱۵سالگی کار میکردم ارایشگریووو...اینا بعد دوساله با هیچکدوم از دوستام نرفتم بیرون ،حالا یکی از دوستای صمیمیم پیام داده بیا بریم بیرون مامانم کلی جیغو هوار کرد،(درضمن مامانم با پسر میزاره برم بیرون اما دختر ن!)قلبم واقعا درد میکنه ،خیلی بی کسم ،بابام ۳۸روزه حتی بهم زنگم نزده ببینه مردم یا زدنم ،قلب دردم شدید تر از قبل شده ،غرورمم نمیزاره ب بابام زنگ ،بزنم بگم منو ببر پیشه خودت چون دوسم نداره اما کم آوردم ،واقعا خستم ،کم کم دارم از کار کردن زده میشم قلبم داره آتیش میگیره (از ۱۳سالگی تا ۱۶سالگی افسردگی شدید داشتم و تازه حالم داشت خوب می‌شد که .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دختر خوبم تا الان به روانشناس مراجعه کردی؟

رفتم دو جلسه مشاور باهام حرف زد بعد کلی قرص و داروی ارامبخش تجویز کرد ،اما مادرم نخرید ،و گفته بود حتما باید بری روانپزشک بازم مادرم نبردتم با اینکه اصرار کردم ...داغونم ...داغون

خیلی سخته وضعیتت ولی من شاید بتونم کمکت کنم،میخای بیشتر توضیح بدی؟ چرا بابات رفته؟ بچه ی چندمی؟ یکم ...

اینجا نمیشه گفت میشه خودت بهم تو خصوصی پیام بدی؟یا اینستاگرام یا نمیدونممم...

رفتم دو جلسه مشاور باهام حرف زد بعد کلی قرص و داروی ارامبخش تجویز کرد ،اما مادرم نخرید ،و گفته بود ح ...

عزیز دلم 🥺ایشالا زودی خوب شی 🥺

این دنیا خیلی عاجز کنندس🙃

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
خیلی ...جدیدا ب فکر خود کشی افتادم ..کم آوردم 

نه خود کشی نه ☹️منم گاهی اونقدر حالم بد میشه که حس داغون بودن بهم دست میده و می‌خوام خود کشی کنم اما گناه کبیرس🙃

اره عزیزم من روانشناسم اگر میخای میتونیم باهم حرف بزنیم 

وای خدا خیلی نیاز دارم بهتون ، اگر مزاحمتون نیستم میتونم باعاتون حرف بزنم ؟🥺