2777
2789
عنوان

کتک زدن مرد

2032 بازدید | 20 پست

بچه ها میشه بگید چطور با مردی که بارها و بارها زنش رو به صورت فجیع زده رفتار کرد ؟ چطور ازش سرد بشم چطور باهاش اشتی نکنم چطور یه قهر جدی داشته باشم؟؟؟؟ چطوری سنگین باشم 

یکی نیست یه روشی بگه که یکبار برای همیشه من خودمو جمع و جور کنم و باهاش اشتی نکنم 

چطور تنبیهش کنم اخه؟ چطور بی اهمیت باشم بهش؟

ذهنم روحم جسمم خستس

فقط ازتون کمک و راهنمایی میخوام…

بچه داری؟ قبلا چطور رفتار میکردی؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تجربه ثابت کرده کسی ک از اول دست بزن داره تا اخرم داره

نمیشه درستش کرد 

شما باید خودتونو نجات بدین

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
بچه داری؟ قبلا چطور رفتار میکردی؟

نه ندارم ! کلا عصبی بود اما الان بخاطر فشار ها و یه سری مشکلات خیلی بدتر شده در حالت خوبش زیادی خوبه و در حالت بدش افتضاح بده صفر و صد حد وسطش کار نمیکنه متاسفانه !

عزیزم اولا من به هیچ وجه همچین مردی رو نمیپسندم واسه زندگی...

و دوما اینها به شخصیت و اخلاق شما بستگی داره مشخصه شخصیت وابسته ای دارید که میگید بارها بصورت فجیع زده ولی باز نمیتونید کاری کنید...ببخشید مگه اسیر گیر اورده؟!!

این رفتارو بلانسبت با حیوونم نمیتونیم بکنیم چ به برسه به آدم

وقتی بار دیگه زدت خیلی خیلی بد نگاش کن  ینی خیلی بد  انگار داری با چشات بهش میفهمونی حال ...

شاید باورت نشه اما همه راه هارو رفتم 

شکایت

خونه پدر 

همه و همه و همه 

یه مدت عالی بود اصلا روم دست بلند نمیکرد به مدت ۷ /۸ ماه اصلا چنین کارایی نکرد و اصلاح شده بود الان یکماهه هرچی تیر ماه شروع شده سه چهار سری دعوا های شدید کردیم که من خیلی اسیب دیدم نمیدونم چرا !

سلام من وقتی دیدم شوهرم دست بزن داره

زمان دعوا سریع کوتاه میام و اگه تو پذیرایی باشم میرم تو اتاق  یا حتی سریع می رم حمام اولش سخت بود ولی دیگه عادت کردم ولی وقتی حال و حوصله ش سر جاشه خیلی محترمانه جواب بحث های تو دعوا رو بهش میگم

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

ما نمیتونیم بهت روش بدیم عزیزم

چون شخصیتت رو ک نمیشناسیم درونیات هرکسی با کس دیگه متفاوته 

اصلا باید ببینی چرا با وجود این رفتارا همچنان تمایل داری بهش و زود باهاش آشتی میکنی

این رو باید خودت پیدا و حلش کنی اینطوری میتونی رفتار همسرت رو هم تغییر بدی

عزیزم اولا من به هیچ وجه همچین مردی رو نمیپسندم واسه زندگی... و دوما اینها به شخصیت و اخلاق شما بست ...

اولا دل سرد نمیشدم بخاطر وابستگی و دلبستگی و هر کوفتی که اسمش باشه اما الان با هر بار انجام دادن این کار زشتش حسم بهش کم میشه و احساس میکنم حتی با ادامه این موضوع ممکنه تنفر جای تمام احساساتم رو بگیره 

واقعا خستم و از خودم ناراضی بابت وجود چنین درد هایی تو بدنم من خیلی برای خودم زحمت کشیدم و همچنین خانوادم 

سزاوار این درد ها و کبودی ها نیستم !!

وقتی میزنتت ری اکشنت چیه؟  چیکار میکنی؟

اوایل منم لج میکردم 

واقعیتش بعد از این اتفاق انقدر بی جونی که حال و حوصله هیچ حرکتی رو نداری 

الان فقط میخوام پروسه زدن تموم بشه و سعی میکنم آرومش کنم 

از نوشتنه این پیام ها تایپ کردنشون حالم بهم میخوره

اولا دل سرد نمیشدم بخاطر وابستگی و دلبستگی و هر کوفتی که اسمش باشه اما الان با هر بار انجام دادن این ...

خب عزیزم شما باید بعد از اولین کتک برخورد میکردین باهاش...اگر میدی فایده نداشت قانونی برخورد میکردی 

عزیزم برای خودت ارزش قائل باش شما یک انسانی!

من قصد جسارت ندارم اون هم شوهرته ولی قانون ازدواج این نیست که اسیر بگیری عقده‌هاتو خالی کنی کتکش بزنی