2777
2789
عنوان

کرم موبرسینره

72 بازدید | 10 پست

بچها برای دختر۱۲سالم خریدمو گذاشتم براش که یاد بگیره.بیکینی و زیر بغلش زدم.با سیبیلاش.ضرر که نداره یوقت؟؟؟

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

برای من به بدنم حساسیت نشون میده و میسوزونه

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

ن گلم چ ضرری

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم گفت مامان نسوخت😊

خب خیلی خوبه پس .واینکه خیلی خوبه به دخترتون تو این موارد آزادی عمل میدین آفرین ♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
سینره زیاد جالب نیست ..پودر موبر VEET بزن.‌.ولی کلا اصلاح بیکینی برا دختر ۱۲ ساله زوده..

چرا زوده عزیزم قشنگ مو دراورده از لحاظ بهداشتی دچار مشکل میشه بچه

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
ممنونم گلم از نظر مثبتت💞🌹

خواهش میکنم گل 😍♥️