2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

44 بازدید | 3 پست

سلام

من تقریبا ۵ روز بعد از تموم شدن پریودم دکتر گفت به خاطر کیست یه دوره قرص جلوگیری مصرف کنم از همون شب شروع کردم به مصرف و تو این دوره روش دیگه ی جلوگیری استفاده نکردم الان ۳ روزه ۲۱ قرص تموم شده ولی پریود نشدم کسی تجربه ای داشته؟ چون بعد از تموم شدن پریود شروع کردم به مصرف احتمال بارداری هست؟ اخه معمولا دو روز قبل از پریودم لک بینی داشتم ولی الان هیچ خبری از لک بینی هم نیست

والا منم ی مدت مصرف میکردم بعد از تموم شدنش چن روز طول میکشید پریود شم

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون، علایم قبل از شروع پریودتون مثل قبل بود تو اون چند روز؟ 

اره من علایم خاصی نداشتم فقط کمی کمردرد بود 

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧