2777
2789
عنوان

زیبایی پوست

67 بازدید | 8 پست

اونایی ک تو خونه ژل آلوورا درست کردین راهنمایی کنید

من درست کردم ولی روغن نارگیل هم قاطی کردم،فک کنم ی کم زیاد ریختم چیکار کنم؟میترسم پوستم جوش بزنه😭

راستی ی تک پا تاپیک قبلمم برین تجربه این مدل خاستگار داشتین راهنماییم کنین🤗

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یه سوال سم الوورا هم گرفتی؟

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال سم الوورا هم گرفتی؟

متوجه نشدم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بزار برا موهات روغن نارگیل برای درخشش و نرمی مو عالیه

با ژل قاطیه،اونم خوبه برا مو؟

موهام خشکه

متوجه نشدم

توی الویه ورا ی سم داره که میگن باید بگیری..درسته بنظرت؟گرفتی؟

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
با ژل قاطیه،اونم خوبه برا مو؟ موهام خشکه

ژل آلوئه ورا؟

بله خوبه برای مو 

من از آنهایم...آنهایی که حین دوست داشتن میمیرند❤️👩‍❤️‍👨.   بزرگترین هدفم مهاجرت به آلمانه، دعا کنید بهش برسم💜
توی الویه ورا ی سم داره که میگن باید بگیری..درسته بنظرت؟گرفتی؟

اهان،ی جا خوندم ی تکه های زردو سم داره،ک مال من نداشت

اهان،ی جا خوندم ی تکه های زردو سم داره،ک مال من نداشت

اها..مرسی